Stílustanácsadás Balla Gabi

Ismerek olyat, aki a tükörbe nézve elsősorban magának akar tetszeni. Találkoztam már olyan emberrel, aki a visszajelzések és megítélések alapján ölt ruhát nap, mint nap. Megint másnak az öltözködés szinte teher és kizárólag praktikussági elvek mentén hajlandó magára kapni valamit. Különbözőek vagyunk és épp ettől lesz az én munkám változatos. Ahány ember, annyiféle személyiség, alkat, kívánság, aggodalom, különlegesség és még sorolhatnám.

Egy biztos. Amint kimozdulunk a tükör elől, valahová visz az utunk melynek során benyomást teszünk. Benyomást, melyet a külsőnk ha akarjuk, ha nem, meghatároz. Az öltözködéssel kifejezhetjük hangulatunkat, hovatartozásunkat, felhívhatjuk magunkra a figyelmet, vagy épp elbújhatunk a tömegben. Az öltözködés mint eszköz mindenkinek megadatott, azonban nem mindenki tud, vagy szeretne élni vele.

Balla Gabi vagyok. Stylistként végeztem a Budapesti Divatiskolában. Öltözködési tanácsokat adok olyan hétköznapi embereknek, akiket érdekel mindennapi megjelenésük, fogékonyak azokra a tanácsokra, melyekkel jobban érezhetik magukat a bőrükben, azaz használni kívánják a személyre szabott öltözködés eszközét.

Stylistként olykor divatfotózásokon is dolgozom, de sokkal inkább a személyi stílustanácsadás a munkám. Színtanácsadóként megmutatom a legelőnyösebb színeket és árnyalatokat. Stílustanácsadóként önazonos ruhatárat segítek kialakítani gardróbrendezésekkel, közös vásárlásokkal. Előadásokat, workshopokat tartok az élvezetes, tudatos öltözködés témakörben.

Neked is tudok segíteni?

Válassz csomagajánlataim közül, vagy kérj személyre szólóan konkrét igényed alapján.

Balla Gabi 
stílustanácsadó, stylist