Hazai alkotók, etikus termékek, válogatott használt ruhák, slow szemlélettel. Szín,‐ és stílustanácsadás szolgáltatások otthona, hazai márka lakásműhellyel. Egyben pedig tér a lassuláshoz.

Célom a stúdióval a fenntarthatóbb, etikusabb, átgondoltabb, tudatosabb öltözködési kultúra és szemlélet népszerűsítése. Öröm számomra, hogy jó néhány hazai vállalkozó osztja a nézeteimet ezen a téren és csatlakozik a küldetéshez termékével. Stílustanácsadóként a stúdióban tartom szín,- és alkattanácsadásaimat, melynek során a bemutató térben lévő hazai márkák darabjaival és a vintage, second hand készlettel szemléltetek színeket, fazonokat, kiegészítőket a hozzám fordulók számára.

Bejelentkezés alapján tudunk benneteket fogadni, illetve nyílt napjainkon, nyitott óráinkban, melyekről a közösségi oldalainkon folyamatosan értesülhettek.

Slow Studio
Slow Studio

Ismerd meg a Slow Studiot Mengyán Eszter (Holy Duck blog) cikkéből ITT.

Várjuk érdeklődéseiteket közösségi felületeinken és személyesen a stúdióban egyaránt. Nyissatok ti is a lassabb élet és divat felé, vagy folytassátok ha már ezen az úton vagytok! Bárhogy is, a stúdió ajtaja nyitva áll nektek mindehhez.