A Piros télen sem tilos

Eljött! A mai volt az utolsó januári nap. Kicsit szmogos, kicsit ónos esős, de a miénk. Miközben a jégpáncél borította utcákon a figyelem nagyjából addig terjed, hogy épségben érjük el a célt – de legalább is egy átmeneti biztos pontot -, a fejekben a napsütés hiánya kezd elhatalmasodni. Na ebből az állapotból mozdultam el a heti piros-kék összeállításaimmal.

Lelkes hétkezdéshez rögtön itt a business casual nadrágos összeállítás enyhe katonás beütéssel. Igen, már csak röpke két hónap és tavasz, addig is a kis piros cipő egyelőre beltéri viseletre ajánlott.

Bohém keddre, amikor is nagyon vágyunk a nyárra, jól jöhet egy könnyed ruha vastag harisnyával és jó meleg pulcsival. Ebben a kabát-kalap összeállításban még durván ködös reggeleken is kis eséllyel lehet észrevétlen maradni.

Állítólag a szerdát még a hétfőnél is többen viselik nehezen. Ha bárki így érezné, azon – na meg úgy általában – sokat segíthet a komfortérzet. A sportcipő lazaságát a ceruzaszoknya nőiessége egyenlítheti. A – papucs orrán helyett sapkán – pamutbojt kifejezetten hangulatjavításra hivatott.

Mindenki megnyugtatására összeállítottam az e heti tüllszoknyás szettet. A korábbi bomber balerina ma kapott egy kevés maszkulin beütést az apró piros pettyes csokornyakkendővel. Az élénk piros harisnyával máris trendi figyelemfelhívás az unalom ellen.

Íme a kihagyhatatlan piros plüss mellény. Elegáns öltözékhez is kiváló lenne, de farmerhez futkosni, vagy engedékeny pénteki jeans day-hez szintén jól passzol. Az óriás sál a szokásos funkcionalitáson túl jó szolgálatot tesz hirtelen hóesésben frizura megőrzéshez is.

Nos, zord időben is van vészkijárat a ködös, beszürkült – netán beszűkült –  hétköznapokon. Túl távol, vagy elég közel, biztos ami biztos, keressünk valami pirosat!

Izzó februári napokat!

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/?ref=bookmarks

https://www.instagram.com/balla.gabi/