Mi az arctorna?

Arcfeltöltés saját anyaggal, méghozzá izommal. Ránckezelés vegyi anyagok nélkül. Természetes, hatékony és tartós megoldás. Erősödnek az izmok az arcon, feszes lesz a bőr és rugalmassá válik a kötőszövet. Hatására kisimulnak a ráncok a homlokon, a szem és a száj körül, visszahúzódik a toka. Az arc visszanyeri fiatalos kontúrját.

Miért jó?

A gyors megoldások ritkán tartósak. Az arctorna órákon jól begyakorolt, elsajátított gyakorlatokat később bármikor tudod magadon alkalmazni. A tanulási folyamatot nem lehet megspórolni, de az csupán néhány hónap. Ezek után már csak rajtad múlik, mikor és mennyit használod a tudásodat.

Kinek ajánlott?

Az arctorna a leggazdaságosabb, legtermészetesebb és legtartósabb fiatalító megoldás, amit bárki megtanulhat. Kis létszámú csoportban, vagy akár egyéni óra keretében tanítom meg neked a mozdulatokat és technikákat, amivel az arcodat edzheted. A kitartásod eredményeként a változást érezni és látni fogod.

Az arcbőröd állapotától sok minden függ. Nem feltétlenül a korodon múlik, mennyit kell foglalkoznod az arcoddal. Azonban kitartással, még 60 éves kor felett is eredményeket lehet elérni, pusztán az arcizom erősítésével.

Miért ne kezdenéd el időben?

Arctorna Balla Gabival
Arctorna Balla Gabival
Arctorna Balla Gabival
Arctorna Balla Gabival

Az arctorna órákat a Zoom felületen, online tartom. A kezdő csomag 12 alkalomból áll, ez heti kétszer 60 perces órát jelent 6 héten keresztül. 

A csomag bevezető ára:

  • kis létszámú csoport esetén (2 eFt/óra) 24.000 Ft
  • egyéni órák esetén szeptemberig kedvezményesen    (4eFt/óra) 48.000 Ft mely két részletben is fizethető

Ezzel a tudással kezdő szinten, önállóan is tudod gyakorolni az arctornát. Haladó szinten bérlet vásárlásra van lehetőség, melyet a kezdő csomag befejezése után egyénileg egyeztetünk. 

A nyári időszakban kezdő tanfolyam kizárólag egyéni órákkal.

Haladó órák kedden és pénteken.

Haladó órákra bérlet váltható: 5 alkalom 9500 Ft.

Részletekről érdeklődj üzenetben!

Bevezetés az arctornába – offline workshop 3 órában Megadott időpontban Helyszín: Slow Studio

A tanfolyamok indulásával és a workshop időponttal kapcsolatban érdeklődj üzenetben!

Jó hangulatú, kis létszámú, csoportos óráimon téged is szeretettel várlak!