Mi az arctorna?

Arcfeltöltés saját anyaggal, méghozzá izommal. Ránckezelés vegyi anyagok nélkül. Természetes, hatékony és tartós megoldás. Erősödnek az izmok az arcon, feszes lesz a bőr és rugalmassá válik a kötőszövet. Hatására kisimulnak a ráncok a homlokon, a szem és a száj körül, visszahúzódik a toka. Az arc visszanyeri fiatalos kontúrját.

Miért jó?

A gyors megoldások ritkán tartósak. Az arctorna órákon – Bojtor Márta módszere szerint – jól begyakorolt, elsajátított gyakorlatokat később bármikor tudod magadon alkalmazni. A tanulási folyamatot nem lehet megspórolni, de az csupán néhány hónap. Ezek után már csak rajtad múlik, mikor és mennyit használod a tudásodat.

Kinek ajánlott?

Az arctorna a leggazdaságosabb, legtermészetesebb és legtartósabb fiatalító megoldás, amit bárki megtanulhat. Kis létszámú csoportban, vagy akár egyéni óra keretében tanítom meg neked a mozdulatokat és technikákat, amivel az arcodat edzheted. A kitartásod eredményeként a változást érezni és látni fogod.

Az arcbőröd állapotától sok minden függ. Nem feltétlenül a korodon múlik, mennyit kell foglalkoznod az arcoddal. Azonban kitartással, még 60 éves kor felett is eredményeket lehet elérni, pusztán az arcizom erősítésével.

Miért ne kezdenéd el időben?

Arctorna Balla Gabival

Az arctorna órákat a Zoom felületen, online tartom. A kezdő tanfolyam 12 alkalomból áll, ez heti kettő kb. 60 perces órát jelent 6 héten keresztül. 

A tanfolyam díja:

kis létszámú, csoportos órákon 44.000 Ft amennyiben 2024.08.01-ig feliratkozol, ezt követően 49.000 Ft.

A fenti összeg két részletben is fizethető a tanfolyam kezdete előtt és félidőben.

Következő kezdő tanfolyam indulások várhatóan:

2024. szeptembertől

esti csoport hétfő – kedd 19 órától, délelőtti csoport kedd-péntek 10 órától

Ezzel a tudással később önállóan is gyakorolhatod az arctornát Ebben segít neked, hogy a kezdő tanfolyam utolsó óráján végzett gyakorlatsor rögzítésre kerül és elküldöm neked.

Amennyiben változatos és komplexebb gyakorlatokat szeretnél, a kezdő kurzus után lehetőséged van haladó órákra járni bérletes rendszerben, edzésszerűen.

Kezdő arctorna tanfolyamot május-júniusban egyéni kurzus keretében tartok egyeztetés szerinti időpontban.

Az egyéni tanfolyam 10 alkalom, díja 70.000 Ft, mely összeg szintén fizethető két részletben.

Haladó arctorna órák – ha csoportban könnyebben gyakorolsz – hétfő este és kedd délelőtt.

Haladó órákra bérlet váltható: 5 alkalom 15.000 Ft (egy alkalmas óradíj 3.500 Ft)

A tanfolyamok indulásával kapcsolatban és egyéb kérdés esetén érdeklődj üzenetben!

Jó hangulatú, kis létszámú, csoportos óráimon téged is szeretettel várlak!