Mi az arctorna?

Arcfeltöltés saját anyaggal, méghozzá izommal. Ránckezelés vegyi anyagok nélkül. Természetes, hatékony és tartós megoldás. Erősödnek az izmok az arcon, feszes lesz a bőr és rugalmassá válik a kötőszövet. Hatására kisimulnak a ráncok a homlokon, a szem és a száj körül, visszahúzódik a toka. Az arc visszanyeri fiatalos kontúrját.

Miért jó?

A gyors megoldások ritkán tartósak. Az arctorna órákon – Bojtor Márta módszere szerint – jól begyakorolt, elsajátított gyakorlatokat később bármikor tudod magadon alkalmazni. A tanulási folyamatot nem lehet megspórolni, de az csupán néhány hónap. Ezek után már csak rajtad múlik, mikor és mennyit használod a tudásodat.

Kinek ajánlott?

Az arctorna a leggazdaságosabb, legtermészetesebb és legtartósabb fiatalító megoldás, amit bárki megtanulhat. Kis létszámú csoportban, vagy akár egyéni óra keretében tanítom meg neked a mozdulatokat és technikákat, amivel az arcodat edzheted. A kitartásod eredményeként a változást érezni és látni fogod.

Az arcbőröd állapotától sok minden függ. Nem feltétlenül a korodon múlik, mennyit kell foglalkoznod az arcoddal. Azonban kitartással, még 60 éves kor felett is eredményeket lehet elérni, pusztán az arcizom erősítésével.

Miért ne kezdenéd el időben?

Arctorna Balla Gabival
Arctorna Balla Gabival
Arctorna Balla Gabival
Arctorna Balla Gabival

Az arctorna órákat a Zoom felületen, online tartom. A kezdő tanfolyam 12 alkalomból áll, ez heti kettő 60 perces órát jelent 6 héten keresztül. 

A tanfolyam díja:

kis létszámú, csoportos órákon 42.000 Ft 

mely összeg két részletben is fizethető a tanfolyam kezdete előtt és félidőben.

Következő kezdő tanfolyam indulások:

várhatóan 2023. szeptember 18-i héttől esti csoport hétfő – kedd 19 órától, délelőtti csoport kedd-péntek 10 órától

Ezzel a tudással kezdő szinten, önállóan is tudod gyakorolni az arctornát. A kezdő tanfolyam befejezése után a haladó órákat bérletes rendszerben tudod látogatni.

Kezdő tanfolyamot egyéni órák keretében is tartok keddi és pénteki napokon. Egyéni tanfolyam időpontokról és díjról érdeklődj üzenetben!

Haladó órák hétfő este és kedd délelőtt.

Haladó órákra bérlet váltható: 5 alkalom 15.000 Ft (egy alkalmas óradíj 3.500 Ft)

Részletekről érdeklődj üzenetben!

A tanfolyamok indulásával kapcsolatban és egyéb kérdés esetén érdeklődj üzenetben!

Jó hangulatú, kis létszámú, csoportos óráimon téged is szeretettel várlak!