Kellemes Hétkezdő

Hétfő reggel, de milyen?! Holnap vége a februárnak és az előrejelzések szerint beköszönt az enyhe tavaszelő. Túl az éjszakai díjátadásokon, már szembe is nézhetünk az új héttel.

A pihe-puha darabok jól esnek majd még reggelente – ha másképp nem, vállra vetve, íme hát az elmúlt napokban – még alig pár fokban készült – két szett fotói.

A kabátra és a – hozzám hasonló, jéghideg kezű nőknek akár pusztán kézmelegítésre ajánlott – kistáskára a Budapest belvárosában lévő Dress UP üzletben leltem, ahogy a következő szett hangsúlyos darabjaira is.

A tavaszváráshoz éppen illik a virágos, de mégsem harsány MOTIVI szoknya a galambszürke COMMA blézerrel, mindez kombinálva a már ismert fehér kabátommal (amit januárban a szintén a Dress UP-ból való szürke mellénnyel tettem téliessé).

Hiába, 5 fokban nekem még kell a kesztyű…

…és voltak kételyeim a szabadon hagyott nyakat illetően is,

de egy napsütötte zug és máris felbátorodtam.

A kabátlevétel láttatni engedte a szintén az üzletből való szolid brosst és a kosztüm kabát enyhén tölcséres ujját, ami az idei trendbe kiválóan belepasszol.

Ki hitte volna a post elején, hogy ennyi ruha lekerül?!

A fotózás kezdetekor – ujjatlan kis feketében, belül vacogva – még magam sem.

A Dress UP – tulajdonosa által – válogatott ruhadarabjait az olasz termékek szerelmesei imádni fogják, ha még eddig nem tették. A kiegészítők között magyar termékek is választhatóak. Az üzlet vevőközpontú, barátságos légkörével tökéletesen alkalmas a mindennapi kincskeresésre.

Nem meglepő módon magam is több mindent találtam, ezért hamarosan újabb szetteket hozok, készülve az enyhébb napokra és élvezve a “ruhavásárlás stop idején mégis új ruhát veszek fel” érzést.

Lágy dallamokkal kívánok kellemes hétkezdést!

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Sterl István

Szürke-fehér kabát: Dress Up – FRANSA

Műszörme sál, műszőrme táska/muff: Dress Up

Szürke blézer: Dress Up – COMMA

Virágos szoknya: Dress Up – MOTIVI

Szürke bokacsizma: CCC

Dress Up – https://www.facebook.com/dressupbudapest/?fref=ts