Hiszen a Pesti Nő Piacra Jár

Épp ez a régi nóta jutott eszembe a Belvárosi Piac bejáratában miszerint “hajnalban szól a vekkere és tele van már a cekkere mert nem derogál, piacra jár.” Na jó, most épp nem felpakolva, de benéztünk a piacra néhány fotó erejéig.

A keretes szerkezet kedvéért e hét első és utolsó napján jelentkezem be itt. Páráppápápápá (miközben kerestem a címbéli nóta verzióit, Budapest Bárra is leltem, innen és a Lövölde tér(b)ről az előbbi Szűcs Krisztiános hangulatkeltés).

A Dress UP válogatás következő szettje a nekem épp térdfölött érő, méregzöld VILA kisruha…

…a Chanel hatású RINASCIMENTO blézerrel.

Ugye mekkora szerencse, hogy találtam a gardróbom mélyén – úgy nagyjából szó szerint, elfeledve – színben pont passzoló blúzt? Kiegészítésként pedig megleltem e hangsúlyos bizsut az ujjamra, amit a kép kedvéért egyik-másik kezemre húztam; ez a fotó épp egy köztes pillanat, de nekem tetszik, így hát itt van.

Ahogy a hét eleji bejegyzésemben már megosztottam, a Dress UP üzletbe érdemes időről időre betérni a budapesti Szabadság tér környékén. Válogatott olasz darabokra bukkanhatunk akár hosszabb-rövidebb piac látogatással egybekötve, ez esetben azonban érdemes a cekkert nem tele pakolva, egy-egy ruhadarabnak is helyet hagyni.

Következzen a címadó dal végül Hot Jazz Band feldolgozásban.

Kellemes márciusi felfedezéseket!

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Sterl István

Zöld egészruha: VILA – Dress Up

Blézer: RINASCIMENTO – Dress Up

Blúz: Pimkie

Cipő: Rubin üzlet – Campona

Dress Up – https://www.facebook.com/dressupbudapest/?fref=ts