Komfortzónából kilépve

Amikor először megláttam ezt a színes, virágos kabátot az üzletben, hirtelen nem tudtam mit kezdeni vele – legalább is magamhoz mérten. Szeretek ugyan színesen öltözni, de a minták eddig csak mérsékelten voltak a barátaim. A Dress Up válogatásaimban korábban is szerepeltek virágos darabok és egyébként is: pont egy stylist ne próbáljon ki tőle kicsit idegen dolgokat?!

Akkor még nem is gondoltam, hogy nem ez lesz az egyetlen elmozdulás a szett fotózása során. Épp egy igen szeles és persze hűvös napot fogtunk ki, csak mert egyik érzet sem túl kellemes. Vélhetően sem az arckifejezésemen, sem a frizurámon nem ezt látnánk, ha szélcsendes, napsütötte időben készülnek a képek. Na de nem is kell mindennek megtervezettnek lennie.

Mindezzel együtt Gyöngyi meglátta a helyben amit akkor én még kicsit vonakodva, majd végül már elégedetten: épp elvette azt az élt a kabátból amivel nekem elsőre gondom volt és nem hogy más szemmel nézek rá, egyenesen megtartottam volna.

Aki követ a közösségi oldalon, a – https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/ – csoportomban olvashatta, hogy az átmeneti kabátok nagy kedvenceim. Abban az időben, amikor még a kabát öltöztet, egy jól megválasztott darab a teljes küllemet feldobhatja. A kabát színessége miatt először pasztell, mályva színű egészruhát választottam azonos színű cipővel.

Azonban ha az alkalom a teendőnk és a kedvünk épp úgy engedi, a kabátot akár önállóan is javaslom viselni. A színei közül választott kék cipő meg is adja a keretet…

…és még a hév is jól áll hozzá 🙂

Ha pedig véletlenül egy ehhez hasonló kies, huzatos helyre tévednénk, a gallért nyakba húzva majdnem minden komfortérzetünk visszatér.

A kabát végül vissza került a Dress Up-ba, ahol továbbra is ehhez hasonló, különleges darabokat találhatnak az olasz divat szerelmesei.

A disszonanciához illően ma hasonló érzetet keltő The Carbonfools számot választottam.

Kellemes tavaszi kísérletezéseket!

bg.

Fotók: Halmai Gyöngyi – http://www.byperle.com/

Kabát és ruha: Dress UP – https://www.facebook.com/dressupbudapest/?fref=ts

Cipők: Sebastiano

Táska: Pimkie

Mindennapi ötletekért kövess a közösségi oldalakon is:

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/