Ezt nektek Húsvétra

Sokszor fordult már elő velem, hogy a házimunka közben kap(na) el a kreativitás, de legalább is támadnak efféle gondolataim. A húsvéti sürgés-forgás közben fejben a még elkövetkező ünnepnapok öltözékét is terveztem, figyelemmel az április szeszélyeire (mintha ez utóbbiból nem produkálnék magam is eleget). Ekkor jött az ötlet – nehogy már üres óráimat nyugalmasan töltsem -, hogy összeállítok, lefotózom és írok ma egy húsvéti bejegyzést a következő két napra való szett-tippekkel. Nem is csak nőtársaimra gondolva, hanem egyenesen összeöltözős kreálmányokat. Na nem az erőltetett fajtából, csak úgy kellemesen, fél-lazán, mondhatni casual módra. A saját (ruha)táramból a napokban hordottak közül hoztam két ajánlást. Aki követ az instagramon, már láthatta „élőben” is az elsőt,

https://www.instagram.com/p/BSyKsmYDoHM/?taken-by=balla.gabi

de itt szépen hajtva is mutatom.

Ezt nektek Húsvétra

Simán jó lehet lapos sarkú cipővel is egy hasonló szett, főleg, ha valakiben van még pár centi. Azon szerencséseknek, akinek tónusai megengedik a teljesen bézses, natúr megjelenést, vajszínű felsőt is javaslok a lágyabb hatás érdekében. Nálam egy hófehér garbó belefért volna, de most farmeringet választottam a lazább jelleg erősítésére.

A párosított, színeiben hasonló férfi szettben már ott is van a tört fehér ing. Változékony időben a tavaszi sál és fejfedő egyaránt jól jöhet.

Ezt nektek Húsvétra

A szetteket szándékosan nem ünnepi felhanggal, hanem inkább úgy állítottam össze, hogy családlátogatásra, kisebb városi sétákra, baráti összejövetelekre legyenek alkalmasak – „ha már tavasz van, legyen tavasz”. Emellett egy nyakkendős viselet beleférhet, ha nem is az öltönyös változatban. Pulcsikedvelők előnyben! 🙂

Ezt nektek Húsvétra

Gyorsan elő is került saját csokornyakkendőm és a színekben és stílusban ismét csak hasonló outfit. A 100%-ban selyem kisruhát úgy két éve találtam egy használt ruha üzletben és kb. 3 ezer forintot fizettem érte. Imádom, önmagában és inggel felvéve is hordható és még csak vasalni sem kell az anyag különleges kiképzése miatt. Az idei tavasz két új kedvence – a cipő és a hátizsák – is feltűnt a színen.

Ezt nektek Húsvétra

Na és magamból – illetve a már említett szeszélyekből – kiindulva gondoltam nem árthat még egy, nadrágos – farmeres öltözék, ki tudja?…

Ezt nektek Húsvétra

Alapvetően a kék színű fiús szetthez terveztem, de ahogy elnézem, mindkettőhöz passzol a hangulat. Az blúzt/inget – kinek mi van kéznél – kitűrve hagyva a hatás trendi lesz és ezzel a lazaság igény szerint fokozható.

Ha tetszett a bejegyzés és több hasonló tippet szeretnél látni a mindennapokban tőlem és a nagyvilágból, kövess az alábbi csoportban is:

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

vagy a már említett instagram felületen:

https://www.instagram.com/balla.gabi/

ahol saját ötleteimet és munkáimat lehet nyomon követni.

Az ideillő, aranyesős képemmel kívánok kellemes húsvétot mindenkinek!

Ezt nektek Húsvétra

A zene pedig ma sem marad el, sőt, a hivatalos verzió mellett,

https://www.youtube.com/watch?v=Vyin72pg0Mk

aminek a klipjét érdemes megnézni a vicc kedvéért, egy koncert felvételt is hoztam a hangulat érdekében.

bg.