Virágok közt, metál fényben

Eszébe jutna valakinek a kiegészítők között felsorolni a virágcsokrot? Tavasz lévén például egy romantikus tulipán bokrétát? Válogatni, masnival átkötni, asztalra lakásdíszként tenni, adni és kapni, bármikor jóleső. Egy biztos, tulipánokkal a kézben utcán sétáló nő kellemes látványt nyújthat,

főleg, ha mindehhez harmonikus a csomagolás. Ebben a Navona szettben épp megvan mindaz, ami az üde összhanghoz kell.

A műbőr, metálfényű nadrágot már magaménak tudhatom néhány hete és nem is gondoltam, hogy rövid időn belül a szezon egyik kedvencévé válik nálam. Jól kombinálható lazább viselettel és lapos talppal, akár csak az itteni magas sarokkal.

Megla Rózsa, a Navona Fashion divattervezője épp olyan aprólékos gondossággal segített hozzám igazítani a nadrágot, mint a fotózás alkalmával a kiválasztott szetteket. Nagy örömmel viseltem mindhárom, teljesen különböző hangulatú öltözéket, amiből ma, Anyák napján mi más is kerülhetett volna ki, mint a tulipán-kiegészítős?

A világos tónusú barackszínt megtöri a blézer fekete szórása, amire nálam – elkerülve a sápasztást – szükség is van, de mindez nem rontja el a pasztell összhatást.

Imádtam a hajamat, ami éppúgy illett a sportos szetthez – majd jól megmutatom azt is – mint a lazán elegánshoz. 

Tupír és konty terén is bízhatok fodrászom, Bagi Botond kreatívkodásában.

A már hetek óta szeszélyes időben ezen a ponton következett be, hogy vészjósló felhők jelentek meg az égen és Gyöngyi barátnőm sietségre intett, bár a táblára pillantva nagy bajban akkor sem maradtunk volna, ha netán itt ragadunk.

A közelgő vihar szele azonban mégis távozásra késztetett bennünket de legalább jól mutat a fotón a kicsit fázós igyekezet.

Megértem, ha a kedves Olvasó nem tudja eldönteni, mit vigyen el a mai bejegyzésből: a metálos pasztell összhangot, a szeleburdiságot, vagy a virágcsokor szépségét. Ha ajánlhatom, legyen mindegyik. Próbálja ki bárki külön-külön, vagy vegyítve és számoljon be bátran az eredményről. Anyának és elsősorban nőnek lenni virágcsokorral vagy anélkül, de virágos kedvvel érdemes.

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Halmai Gyöngyi – Photography by Perle http://www.byperle.com/

Blézer, blúz, nadrág: Navona Fashion – http://navonafashion.hu/index.php?lang=hu

Haj: Bagi Botond – Hair Code