Jól válaszd meg a szoknyát és már indulhatsz is!

Épp a szombat délutáni inspirációs szett megosztására készültem a közösségi felületen, amikor is úgy döntöttem, miért is ne dolgoznék saját tárból? Mára megint kiszámíthatatlan időt kaptunk, de hétvége lévén akár több program is adódik – na meg olyan, hogy nem tudunk közben hazaugrani és átöltözni. Elő is kerültek a kora tavasszal készült sorozatból még megváratott hosszú, pliszírozott szoknyás fotók.

Szinte minden női tanácsadás, vagy gardróbrendezés során elhangzik a számból a kérdés: „farmer inged van?”  Számtalan módon kombinálható fél-elegáns, laza és sportos öltözéknél egyaránt. Jelen esetben egy a szoknyával megegyező színű toppal vettem fel, és mivel az én tónusaimnak natúr színek viseléséhez kell valami turbó, a középkék ing emiatt is kapóra jött.

A Balla Gabi összehúzza szemöldökét című fotó csupán a koncentrációnak tudható be, semmiképp Gyöngyi barátnőm lencséjének.

Na ugye, van itt mosoly is! 🙂

A szett alapját képező halvány barack színű szoknya a blogon már többször bemutatott Dress Up üzlet készletéből való.

Na és itt jön a kocsiban/kávézó mosdójában/próbafülkében (és még bizarrnál bizarrabb helyeken lehet ám átöltözni, ha épp a szükség bontja a törvényt) átvehető lazább szett a nap hűvösebb időszakára. Kell hozzá egy nagyobbacska táska – nálam továbbra is első számú kedvencek a nőies hátizsákok -, váltás cipő és vastagabb réteg.

A fesztivál hangulatúra sikeredett outfit szabadtéri programok esetén is kiváló, talán még egy esernyőt javaslok a (háti)táskába és már jöhet is a lendületvétel.

Praktikusan magunkhoz igazított, ötletes öltözködést és kellemes, változékony hétvégét kívánok mindenkinek a végére még egy klasszikussal.

bg.

Fotók: Halmai Gyöngyi – http://www.byperle.com/

Szoknya, pulóver – Dress UP – https://www.facebook.com/dressupbudapest/?fref=ts

Hétköznapi ötletekért kövessetek mindennap a közösségi felületen is:

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/