Gyereknapi könnyed

Vasárnap kora este. Épp tökéletes kikapcsolódó időszak. Igaz, mindenki másképp töltődik. Nekem valamiért hosszú ideje kell a vasárnap esti lehiggadás, fejben összeszedése az elmúlt hétnek, a következőnek, békés átmenetet képezve ezzel fejben, testben, időben és térben. Ritka kivételek persze vannak, de a vasárnap este szentsége – ahogy legkedvesebb barátom némi éllel emlegetni szokta – alap.

A pont egy hete vasárnap délután készült fotók közül hoztam még párat, a szettekkel ötletként szolgálva például a közelgő nyári hétvégékhez.

Az instagramon nagy sikert aratott 80-as évek ihletésű összeállításomat nem hagyhattam megosztás nélkül. A nadrágot a Szputnyik Shopban találtam néhány hete pár ezer forintért. A mérete 42-es eredetileg, de tudva, hogy kedvenc varrónőm rám tudja szabni, semmiképp sem hagytam ott a vicces fazonra tekintettel. Ráadásul gyerekkori emlékeket idézett amikor az összetételénél megláttam a “trevira” anyagot. Igen, ez nem épp a természetes száláról híres, de mivel a nadrág tényleg a 80-as évekből való, így nincs min csodálkozni.

A derekat hangsúlyozó nőies öv rész külön kedvencem. Na és ha már retró élmény, előkerült a fejhallgató és a csillogó fejpánt amit inkább “csuklószorítóként” használtam 🙂

A fagyi színeket erősítette a menta blúzom amihez passzítottuk a szürreálisan kék fagyit – ha már gyereknapi post készült belőle -, ami valahogy nem volt olyan türelmes a fotózás alatt mint amilyen Gyöngyi barátnőm, ha épp nem arra és/vagy akkor fordulok amikor és ahogy ő fejben megkreálja.

Na de a türelemért cserébe: ahogy én nézek, nem nézett még olyan ábrándosan senki egy tölcsér fagyira! 🙂

Ezzel meg is érkezve a második szetthez, stílusosan szintén fagyi színekkel. A laza, farmert helyettesítő nadrág sportcipős kényelmét halvány barack színű, béleletlen blézerrel egészítettem ki. Máris nem olyan a hatás mintha futni készülnék, de a kényelmi faktor sem sérül.

 Lévén, hogy ez volt aznap a harmadik öltözet – ajánlom eggyel korábbi bejegyzésemet – és a szél csak fújt, a frizurám abszolút igazodott a laza szerkóhoz.

Na és ahogy semmi sem tart örökké, ez a gombóc fagyi is megadta magát végül, de tulajdonképpen éppen mindent láttattunk amit akartunk, így az sem volt gond, hogy padlóra kerültem.

Fagyival van anélkül, színesen összeválogatott szettekkel teli hangolódásra és nyár estékre fel!

bg.

 

Fotók: Halmai Gyöngyi – http://www.byperle.com/ –

Fagyi: https://www.facebook.com/olaszfagyizo.hu/?fref=ts

Sárga nadrág: Szputnyik Shop – https://www.facebook.com/szputnyikshop/?fref=ts