Magentát?

Kihasználva a forró nyár utolsó heteit, összeállítottam még néhány szezonális szettet amit a következő bejegyzésekben mutatok meg. Már most szomorkodom, hogy korábban sötétek az esték és hamarosan nem lesz elég max. két réteg, ezért aztán úgy érzem, ha minél több nyári élményt gyűjtök be télire, annál könnyebb lesz átvészelni. Egy ilyen emlék lesz a nemrégiben készült biciklis sorozat is. Jó melegen sütött a nap és kábultan kellemes nyár lengett körül bennünket a Duna parton azon a szombat délutánon, amikor is hipp-hopp három szettet fotóztunk be Gyöngyivel.

Ebből az első színes összeállítást hoztam ma, amit a fenntarthatóság jegyében két second hand darabból raktam össze. A Diesel magenta felsőmet a Király utcai Gardrobban találtam (talán) két éve. Tudtam, hogy kell nekem ez a cuki kis blúz a harang ujjával, nem beszélve a színéről.

Idén aztán ráleltem a legnagyobb használt ruha kereskedés egyik üzletében erre a könnyed, virágos nadrágra és máris készen volt a kicsit bohém, bringázáshoz is simán passzoló, hétvégi “játszós” szett.

A kocsiban öltözés már jól megy és az alsó hangon 40 fokos légteret még mindig inkább kívánom mint a téli mínuszokat. A kapus képeket amúgy külön szerettük, ezúton is köszönjük, hogy a bicajhoz passzoló kelléket biztosított a kerület 🙂

Az 5 évvel ezelőtt egy nyaralásról hozott szandim színének érvényesülése miatt kellett a magaslat, de egyébként a padra eszébe ne jusson senkinek így felülni – huligánok!…

…csíntalankodás, az van! Meg – egyrészt csempe a falon, de itt inkább – további két-két szett, amit a magenta szín ihletett. Többek között azért, hogy ha már ajánlás, legyen szinte egész hetes.

Másrészt, hogy a mai bejegyzéssel arra ösztönözzelek téged is, kedves Olvasó, hogy a meglévő ruháidat is forgasd és gondold újra, keresd a gondosan válogatott készleteket, nézz be olykor használt ruha üzletbe is kincset lelni, netán saját ötlet nyomán varrass (jobb esetben varrj) valamit, vagy épp fedezd fel a hazai tervezők, dizájnerek darabjait.

Előbbieket ötvözve következik négy szettötlet. A közös nevező a magenta és hogy van köztük több éves, másodkézből, ruhacseréről, saját elképzelés alapján varratott, illetve hazai.

Átalakítva, személyre szabva, újragondolva, kiegészítve. 

Hiszen a meglévőkhöz/mellé a trend változásokat beépíteni bármikor lehet. Mi történik akkor, ha valami kimarad? Semmi. Biztos alapokon nyugvó saját ízlés és egyediség, vagy könnyen elérhető tucat és darabszámok (számozott tucatok)?

Magamat tekintve maradok a könnyed, önazonos megjelenésnél és hasonló elveket vallok személyes tanácsadásaim során is.

Zárásképp a mondat, amivel ébredtem a minap: a nevünket a szüleinktől kapjuk, alkatunkat a génjeink határozzák meg, de a stílusunkat mi magunk alakítjuk. Nekem egészen tetszett 🙂

bg.

További hétköznapi öltözködési tippek a közösségi oldalakon:

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

https://www.facebook.com/bgstilus/

Magenta felső-virágos nadrág szett fotók: Halmai Gyöngyi – http://www.byperle.com/

https://www.facebook.com/byperle/?fref=ts