Mozdulj!

Amikor nekilátok egy bejegyzésnek, először bekapcsolom a zenét és énekelek, legalább is dúdolászom. Olykor azon kapom magam, hogy belefeledkezem és nem is írtam egy sort sem. Történt ez így most is és kb. a gesztenyefák alatt járok a HS7-el, amikor rádöbbenek, arról akartam írni, hogy ezt a szettet még tavasszal fotóztuk, de valamiért most jött el az ideje és még arról is, hogy attól, hogy ősz van, járjunk színekben, na és, hogy ne süppedjünk a fotelbe a fátyolos esti szürkületben sem, inkább mozduljunk meg hiszen az jót tesz testnek léleknek.

Majd aztán a címbéli felhívást magamra véve nekiláttam és kiválogattam a képeket. Gyöngyi megint elkényeztetett, így nehezen szelektáltam a mélység-élességek és elkapott pillanatok között.

Neeem, morcosságról szó sem volt. Sőt. A szemet gyönyörködtető, pasztell színe ellenére szikrázó hatású, puha tapintású kabátot már jóval a fotózás napja előtt kinéztem magamnak, de a teljes szett csak aznap állt össze a Navona Fashion Hold utcai szalonjában. Az elegánsan sportos összeállítás bennem egyértelműen retró érzetet keltett, némiképp torna órára asszociálva.

Az éppen nálam lévő hátizsákom is kapóra jött, az aznap így a próba során rajtam lévő térdzoknit pedig kihagyhatatlannak éreztem (nyilván ezzel megosztom a véleményeket ;-)).

Aki rendszeresen követ, láthatott már másik két, teljesen eltérő hangulatú Navona kompozícióban, a közös nevező egyértelműen a különlegesség és a nőiesség érzése, melynek köszönhetően csodásan is éreztem magam mindegyik szettben. Aki nem látta volna a két korábbit, itt bepótolhatja:

http://bgtoll.reblog.hu/viragok-kozt-metal-fenyben

http://bgtoll.reblog.hu/szigoru-szabalyok-szegese

Ahogy a felső kategóriás “tesicucc” is spontán állt össze, a fotózás is egészen váratlanul alakult. Olykor a legjobb amit tehetünk, ha hagyjuk, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek velünk és épp ettől lesz igazi és megismételhetetlen.

A beállítás koreografálása közben feltűnt az utca másik oldalán egy anyuka két gyerekkel, egyikük kezében gördeszkával. A spontenaitást leginkább igazolja, hogy nyilván nem ezt a színt választom, ha magam viszem oda az eszközt :-), de ettől eltekintve egyből kerek lett a sportos történet.

Oké, a deszká(záso)n van még mit gyakorolnom és nagyon hálás is voltam tulajdonosának elnéző készségességéért 😀 Mindezzel együtt ez a kis mozzanat remekül feldobta a hangulatot igazolva, hogy a mozgás örömet okoz.

 Hm…ha belegondolok, hogy diákként mekkora lelkesedéssel jártam testnevelés órára és hogy most is csak hetente egyszer vagyok képes rávenni magam a célzott sportolásra…lehet, hogy csak öltözéket kellene váltanom?!

Na de épp, hogy belejöttem az út közepén való önfeledt jövés-menésbe és forgásba, igyekezni kellett a közelgő eső miatt. Ha elindul egy gondolatmenet, nehéz attól eltérni alapon még felhasználtuk a játszótérre is beillő, de alapvetően biciklitárolónak szánt csigát,

majd egy mosollyal búcsút vettem a tértől, szettől, rögtönzött torna órától.

Mai tanácsom – magamnak is írom – három betű: MMF! azaz mozgásra, mosolygásra fel!

bg.

Fotók: Halmai Gyöngyi – Photography by Perle http://www.byperle.com/

Szett: Navona Fashion – http://navonafashion.hu/index.php?lang=hu

Frizura: Bagi Botond – Hair Code

Mindennapi öltözködési tippeket az alábbi közösségi oldalakon mutatok:

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

https://www.facebook.com/bgstilus/