Hangolódás és tippek későn ébredőknek

A karácsony előtti utolsó hétvégére készültem néhány ajándékötlettel azoknak, akik még az előttünk álló hetet használnák a meglepetés beszerzésre. Hozzáteszem, én magam nem vagyok az őrültködés híve, ajándékot is csak mérsékelten vásárolok és akkor is az ajándékozottat és az értelmet tartom szem előtt az ár helyett.

Hangolódás és tippek későn ébredőknek

Szívesebben töltöm a kevés szabadidőmet inkább azokkal, akiket szeretek, mintsem eszetlenül rohangáljak egy zsúfolt plázában netán valamilyen túlárazott tucattermékkel hazatérve.

Válogatásomban magyar termékek és szolgáltatás szerepel, melyeket ajándékként akár karácsonytól függetlenül is beszerezhettek :-).

Hangolódás és tippek későn ébredőknek

Az ajándékok mellett – ha már egyszer stylist vagyok – szerepet kap néhány ruhadarab is a szekrényemből. Elsőként az egyik vicces karácsonyi pulcsim, melyet a közösségi oldalaimon láthattatok is felvéve és a visszajelzések szerint nem is a „csúnyapulcsi” hatás jut eszébe annak, aki megpillantja az összeállítást. A pulcsihoz a @Love2Smile  termékeit párosítottam. Mesterséges adalékanyag mentes szappanokkal, dezodorokkal és még néhány remek termékkel találkozhattok, ha benéztek a webshopba.

 

Hangolódás és tippek későn ébredőknek
 
Egyre inkább kedvelem a türkiz árnyalatait, amivel sokunknak (lenne) érdemes próbálkoznia az árnyalatok közül válogatva. A @peony.design pompom gyűrűit már jó ideje hordom, nemrég fagolyós nyakláncot is rendeltem tőle, ami kiválóan kiegészít különböző stílusban összeállított szetteket. Az instán láthatjátok az én lila kardigános, pörgös szoknyás képemet a színes golyókkal a nyakamban.

 

Hangolódás és tippek későn ébredőknek

A komolyabb varrás ezidáig kimaradt az életemből, aminek nyomós oka, hogy sem túl nagy ügyességem, sem türelmem nincs hozzá. Illetve eddig így gondoltam. Pár héttel ezelőtt, ha valaki azt mondja, hogy decemberben a saját készítésű, földig érő tüllszoknyámban jelenhetek meg, simán kinevetem. Szembe jött azonban a @pinkponilo tüllszoknya workshopja és tádáámm, elkészült a szoknya. Persze, hogy kaptam hozzá segítséget, türelmet, varrógépet (befűzve :D) amiket és hogy egyáltalán belevágtam – szó szerint – a közösségi varroda csapatának és a @siiradresses tervezőjének köszönhetem. Azt, hogy mi mindent tudtok még segítséggel megvarrni, vagy meglepni valakit az élménnyel, az oldalukon megtaláljátok.

 

Hangolódás és tippek későn ébredőknek

Az újrahasznosított farmerből készült nadrágok, felsők, táskák készítőjéről, @sharolta-ról már nem egyszer ejtettem szót. Naná, hogy a karácsonyi válogatásból sem maradhattak ki. Ha belehúztok és netán még elfekvő farmert is találtok a szekrényben, kifejezetten személyes ajándék készülhet belőle, amit egész évben használhat, aki kapja (de nem feltétel a „hozott anyag”). A táskát egyébként durván meg lehet pakolni, kb. mindent elbír :-), az ünnepek körül (is) jól jöhet. A farmert pedig akárhányszor felveszem, legalább egy valaki biztosan megkérdezi, hogy honnan van, annyira különleges. Legutóbbi játékos kis videómat a nyakkendős-farmeres szerkóban szintén az instán találjátok.

Hangolódás és tippek későn ébredőknek

Végül, de nem utolsósorban a Magnolia @magnoliabyildo dekorációit mutatom a decemberben nálam elmaradhatatlan piros darabokkal. Ahogy láttam az oldalon, karácsonyig már nem érkeznek meg a termékek, de például az „Emily-s” cukiságokat az évben bármikor jó kézhez kapni.

A múlt heti bejegyzésben a Vigart ékszereiből is mutattam nektek, aki lemaradt, http://bgstilus.com/2017/12/10/klasszikusok-ezustos-borben/ olvashatja.

Forró italokkal, fényekkel, társaságban vagy épp elvonulva, a hétvégére és az ünnepig még hátralévő hétre kellemes hangolódást és lehetőség szerint minél kevesebb futkosást és idegeskedést kívánok mindenkinek!

bg.

Hangolódás és tippek későn ébredőknek

A rólam készült fotókat Halmai Gyöngyi @byperle készítette a hangulatos @lepetitbistrotbudapest kávézóban.

A hangulatkeltést segítve ismerős dallamok és arcok 🙂