Fehéret a fehérséghez

Akinek már iszonyúan elege van a hidegből, nagy eséllyel nem kattint a durván téli kép láttán. Aki viszont reálisan nézi, hogy még csak február eleje van és ha tetszik, ha nem, még bizony jó néhány vastag darabot felveszünk mire meglátjuk az első rügyfakadást és jól jöhet egy újabb ötlet, neki ajánlom a mai bejegyzést. A korábbi két, fehérségben készült szett fotó után íme a harmadik lazább, mondhatni hétvégi városi kimozdulós összeállítás, a végén egy ráadással. Varrattam én nyáron ezt a hosszú „férfiinget”, amire egy oldalon meg is kaptam a magamét, hogyan is jelenhet meg ebben stílustanácsadó. Mondjuk engem ez pont annyira izgatott fel, mint téli tájat a harmat gyenge napsugarak 😉 .

Fehéret a fehérséghez

Így aztán nem meglepő módon nem dobtam ki 🙂 . Ősszel is hordtam farmerrel, pulcsi alól kilógatva ahogy itt, most pedig leggings-szel, hosszú csizmával vettem fel amolyan ingruhaként.

Fehéret a fehérséghez

A nő férfi ingben állítólag azt sugallja, hogy tán’ nem aludt otthon, a térd feletti csizma pedig „rosszlányos” érzetet kelt, legalább is ezt hallottam épp a héten egyik este Schiffer Miklós előadásán. A Mester egyébként sziporkázott aznap, nagyon élvezetes másfél óra volt humora és hozzáértése miatt és mindig szívesen hallgatom iránymutatásait, még ha van is pár, amivel nem feltétlenül értek egyet. Így aztán hordom az inget és a térd feletti csizmát együtt akár vasárnap délelőtt is és mindenki azt gondol, amit csak akar 😉 ,

Fehéret a fehérséghez

Fehéret a fehérséghez

..ahogy én is :D.

Fehéret a fehérséghez

Manó sapi, jeti kesztyű, rövid hősködés után behúzott cipzár a kabáton és kellemes kis séta tehető a szabadban, játékos kedvűek futkoshatnak is, ahogy én is tettem a lámpaoszlop körül és mutattam meg a mozgóképet az instán 🙂

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fehéret a fehérséghez

A végére ígértem egy ráadást, ami viszont már nem épp a könnyed városi séta kategória, cserébe az erdőben hamar meg lehet találni az egyensúlyt. Múlt hétvégén a Mátrában elcsíptünk egy rendes havazást orrot fagyasztó hideggel és heves széllel. A sárga trakesz előtti pózolásom a keresztben eső hópelyhekkel pedig kihagyhatatlannak bizonyult 🙂 .

Fehéret a fehérséghez

Hétvégi kirándulásokra és nem csak „kikapom a legfelső ruhadarabot a szekrényből” szettekre fel!

bg.