Ingember

Történt nemrég, hogy egy péntek délelőtt összeállítottunk néhány ingre fókuszáló szettet a Loft Outletben. Egyrészt mert elkezdtem egy bankos belső magazinban is blogolni, ahol irodai öltözetek dominálnak, másrészt mert Gergő szeret modellt állni, harmadrészt mert jól szórakozunk közben. Tartsatok velünk!Egy ing, ami életkortól függetlenül férfivé varázsol(hat), egy ing ami kombinálható nagyjából bármivel, egy ing mind fölött, ja, az a gyűrű… na mi amúgy sem csak eggyel, hanem egész sokkal próbálkoztunk, hogy aki még netán nem szereti eléggé, most aztán érezze igazán szükségét.Ingember

Gergő mondjuk bármit felvesz kivéve, amit nem akar felvenni :-), így kezdésnek kapott is egy megosztó, élénk rózsaszín inget, ami ha valakinek nem lenne elég feltűnő, kiemelheti lila nyakkendővel. Az üdítő hatás egész nap garantált, míg a mellette lévő, visszafogott összeállításnál – már ha a sárga cipő talpat mindennaposnak vesszük – lehet, hogy szükség lesz a frissítőre.Ingember

Néhány kiegészítő egy kék-bordó apró kockás ing mellé – a fotel is jó megoldás, de viszonylag nehéz magunkkal vinni – és máris küllem váltás. Jól jöhet egy színes-mintás zokni és a kis pufi, aminek nemrég Gergő szentelt is egy bejegyzést a saját Gardrób blogján és én is mutattam pár tippet a facebook csoportomban arról, hogyan lehet kombinálni elegáns darabokkal.

Ingember

Kis kavarás a fotel körül, teljes szett csere a teljes összhangért és mindenki örül :-). Az erőteljes színvilágú zakó nem épp formális üzleti megbeszélésekre ajánlott, de ahogy az átlagos ízlést tapasztalom, nem ez lesz a fő érv, ami miatt többeknél a varázslatos éj kék ing fölé másik zakó kerülhet.

Ingember

Na de ugye senki nem gondolta, hogy unalmas zakóval próbálkozunk be alternatívaként? Hahaha, komfortzóna feszegetésért bármikor be lehet nézni a Loftba. Még én is megkapom párszor, hogy konzerv szettet akarok gyártani ;-)…

Ingember

…na de a fentinél neeem. Ez volt a napi személyes kedvencem, amit szintén megnéztünk pufi mellényes verzióban is. Mellette pedig még pénteki hasított farmeres, sportcipős szettet is alkottunk.

Ingember

Ugyan mától úgy tűnik, itt a tavasz, de még bármi történhet májusig és egyelőre reggelente szükség lehet a vékonyabb szövet kabátokra. Egyben a pulcsit kedvelőknek is kedveztünk a kardigános kombóval (a hajukat nem féltőknél a kardesz hagyományos pulóver fazonokkal is helyettesíthető 😉 ).

Ingember

Ilyen egyszerű ez 😉Ingember

Pasis hiszti ide-vagy oda, nőként az irodai viseletben (is) erősen támogatom a változatos inges megjelenéseket. Ha ebben férfi támogatásra van szükség a Loftban biztosan meglelitek.

Gergő képe a Muse üvöltését juttatta eszembe, nem beszélve a piros felöltőről, így utolsó kiegészítőként őket passzítom az Ingemberhez :-).

bg.

A képekért köszönet Dubicz Daninak 🙂

Ingek és még néhány olasz darab a Loft Outletben: https://www.facebook.com/search/top/?q=loft%20outlet