Ballon, csipkezokni, átmenet

Szélsőséges, átmenet nélküli időhöz igazodva ugyan, de ha csak egy hétre, vagy napra,  akkor is előkapom a ballonjaimat. Most épp alkalmas is az időjárás a plusz rétegre talán egy egész napig, mutatom is a magenta-rószaszín szettemet kedvcsinálóként egy tavaszi, nőies öltözékhez.  A facebook csoportomban nemrégiben arról kérdeztem a hölgyeket, ki szereti az egyrészes ruhákat. Amellett, hogy a megfelelő fazon kiválasztása esetén csodás, nőies hatást érhetünk el, ráadásul még villámgyorsan magunkra is lehet kapni. A kiegészítőktől függően lazább, vagy elegánsabb irányba vihetjük el az aznapi megjelenést, kabáttal kiegészítve pedig a nap hűvösebb óráiban is komfortosan érezhetjük magunkat benne.

Ballon, csipkezokni, átmenet

Ballon, csipkezokni, átmenet

Ballon, csipkezokni, átmenet

A fotózást egy turistákkal teli vasárnap délután ejtettük meg a Hősök terén. Természetesen megint volt kis csavar a történetben, ugyanis a kis bőrhatású ruhám cipzárja épp indulás előtt adta meg magát, így különösen jól jött, hogy kabátot álmodtam meg hozzá. Na és egy csipkezoknit, ami biztosan megosztó: van aki odavan érte és van aki látni sem bírja ilyen formában 😉 .Ballon, csipkezokni, átmenet

Neeem, nem amiatt készült a fenti összevágás, hogy a divatkommandósok egyből össze tudják hasonlítani a két megjelenést pro és kontra 🙂 , ezt enélkül is megteszi aki erre fogékony. Lábrövidítés és szabálykövetés ide, vagy oda, én kedvelem a zoknikat, aki nem kívánja megtörni a láb-képét, ne utánozza, akit pedig a napi hangulata visz, annak üzenem, hogy bátorság! 😉 . Minden esetre vicces, hogy amíg a szolidan nőies összeállításban jövök, az szabályosan a vonalon történik, majd pedig, ahogy épp jól esik.

Ballon, csipkezokni, átmenet

Feltűntek a bohókás ékszerek? Az üvegbe zárt színességek fülbevaló, nyaklánc és a gyűrű formájában @giranelli keze munkája. A sminkemet Pádár Dettinek köszönhetem, a frizurámat pedig itt épp a szélnek.

Tekintettel a ruhám meggyengült állapotára a kabát nélküli jövés-menést kihagytuk, de Gyöngyi így is remek munkát végzett, mert két négyzetméteren is tud úgy instruálni a beállásokkal, hogy kellő mennyiségű kép készülhet.

Ballon, csipkezokni, átmenet

 Ballon, csipkezokni, átmenet
 
Széles mosollyal és mozgásra serkentő ütemekkel kívánok kellemes hosszú hétvégét!
Nőként pedig egyrészesekre, ballonokra és apróbb (zoknis) szabályszegésekre fel!  😉
 
bg.
 
Fotók: Halmai Gyöngyi – Photography by Perle – http://www.byperle.com/
Smink: Pádár Detti – http://www.muzsasminkstudio.hu/
Színes ékszerek: Giranelli – http://giranelli.hu/
az ékszereket a @QueenShebaJewelry belvárosi üzletében is megtaláljátok.