Mi az, hogy sportosan elegáns? Szerintünk például ez.

Mivel lehet lazítani az öltöny kötöttségén? Hogyan tehető hétköznap is hordhatóvá egy földig érő, piros tüllszoknya? Dubicz Danival mindketten szeretünk változatosan megjelenni, a különböző hangulatokat variálni. Két szett erejéig egymáshoz öltöztünk, ebből az elegánsabb változatot mutatom meg ma.Az egyik (alap)darabunk a farmering volt, amit mindkét nem remekül ki tud(na) használni, ennek ellenére mégsem annyira elterjedt. Férfiak öltönyhöz végképp ritkán hordják, pedig láthatóan jól mutat lazább kombinálásban.

Ahogy a rakparton kerékpározó hang szerint mi is a két sáv között: “jó páros” hangzott el suhanás közben 🙂 .

A piros tüllt már láthattátok rajtam egy decemberi bejegyzésben kabáttal és csizmával kombinálva. A @pinkponilo közösségi varrodában segítséggel ugyan, de némileg önállóan varrt (négy réteg plusz alsó) szoknyámat minden évszakban tudom hordani. Egy biztos, ebben nem lehet feltűnés nélkül megjelenni még akkor sem, ha épp nem a kerítésről ugrálok fotós barátnőm kérésére és @dubiczur Dani szokásos magyarázása közben 😀 .

A színharmóniát előre egyeztettük, a cipőket pedig a hazai GT cipőnek köszönjük. Ezeket a fehér, szintén alapdarabokat ugyancsak ajánlom az év nagy részében. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, az én sarkamat szinte minden cipő feltöri jó esetben csak az első két alkalommal. A @gtcipo ügyelt a puha sarokkiképzésre és akár feles méretet is készítenek. Nekem épp a 37,5-es talp a megfelelő se több, se kevesebb 🙂 .

A bal oldali a kedvenc fotóm ebből a sorozatból, Dani bokavillantása és a fejkendőm a fűszer a városi szett-párosban, a jó hangulat pedig garantált, amikor mi együtt dolgozunk.

Sikerült kedvet csinálni a ritkábban hordott, elegáns ruhák hétköznapi, kényelmes kombinálásához? Nézzetek körül a szekrényben, ha szükséges, szerezzetek be alapdarabokat és keressetek bátran, ha személyre szabott stílustanácsokra lenne igényetek 🙂 . 

bg.

 
Fotók: Halmai Gyöngyi – http://www.byperle.com/
Danit instagram-on itt követhetitek: