Frissítsd a szetted zoknival és az övtáskát se hagyd otthon!

Próbáltátok már, hogy a megszokott darabokat olykor szokatlanul párosítjátok és pusztán kiegészítőket használva teljesen új szettet varázsoltok? Például ebben tud segíteni egy személyi stylist: ha egyedül nem megy a gardróbtartalom újrakomponálása, az alapdarabok feltérképezése és meglelése, a kiegészítők variálása, segítségül hívhatsz tanácsadót, aki – optimális esetben valóban – személyre szabott tanácsokkal lát el. Így segítek én is nőknek újra beleszeretni a ruháikba, ahogy a sajátjaimba is teszem napról napra. Nézzétek a színek lüktetését és a kiegészítők játékát a következő szettemben és kapjatok kedvet akár a zoknihoz – szandállal! 😉

Tavaly augusztusban akadtam erre a magenta színű anyagra, amiből könnyű kis blúzt képzeltem magamnak. Hála a varrónőmnek, idén már teljes szezonban hordhatom, alább a rózsaszínek különböző árnyalatával, pirossal és némi lilával a @fridea karkötőben.

Gondoltam, ha már virág a csuklómon, legyen a bokámon is 🙂 . A zoknis viseletet továbbra is csak akkor ajánlom, ha olykor bevállaljátok az ezzel járó lábrövidítést, de egyben megfűszerezitek vele a saját napotokat (és valamilyen formában a környezetetekét is).

Az övtáska újrahódítása már biztosan csak keveseknek újdonság. A @save.by.gerda többfunkciós kis darabja az eredeti útmutató szerint a derékra szerelést épp nem tartalmazta, de nekem egyből ez ugrott be, hogy oda is illik.  A szetthez elsőként eszerint passzítottam, de alább a többi módját is megmutatom, hogyan hordom azóta is kedvtől és szettől függően.

A hátizsákok tavaly óta amúgy is nagy kedvenceim, így most már mini változatban is élvezhetem,

de oldaltáskaként is remek,

és kézben is vihető állítható pántja, egész pontosan lánca miatt. Gerda praktikus, vegán táskái a letisztultság jegyében készülnek akár az egész családnak.

Zárásként még közelről is megmutatom a cuki Fridea karkötőt, amit valódi árvácska lenyomata díszít (a márka többi darabjában is különböző virágokat és leveleket találtok).

Ne féljetek ti sem a saját személyiségeteknek megfelelően öltözni: színesen, kiegészítőkkel, olykor feltűnően, vagy épp talpig szürkében, visszafogottan, összhangban. Ha a rátaláláshoz, vagy csak a finomhangoláshoz segítség kell, keressetek bátran.

A magyar kiegészítők mellé hazai torok: Dorogi Peti és az ITI valamint a Nem félek, stílusosan ;-).

bg.

Fotók: Halmai Gyöngyi – http://www.byperle.com

Smink: Pádár Detti @dettismink

Karkötő: Fridea – @fridea

Táska: Save by Gerda – @save.by.gerda

Hazai design termékeket a Queen Sheba Jewelry üzletében is találtok a Városház utca sarkán @QueenShebaJewelry

Felső: Varrónőm varrta 🙂

Bőrhatású szoknya: Envy Fashion @envyfashion.hu