Egy szoknya, egy nadrág és egy pár cipő

Lazán, de nem hanyagul. Lehetne ez a mottója a mai bejegyzésnek. Most, hogy az idő pár napra tavasziasra fordult a hőségből, épp felkaphatjuk kedvenc alapdarabunkat a fehér sportcipőt. Társíthatjuk farmerral és szoknyával is; mi nők könnyedén, a férfiakra rábízom a választást. Elég saját ízlésünk szerint kiegészíteni valamivel az alapokat és már készen is állunk a lazításra.

Korábban mutattam @dubiczur -ral közös fotózásunk sportosan elegáns szettjét ebben a post-ban: http://bgstilus.com/2018/05/13/sportosanelegans/

A továbbiakban megmaradt a sportosság, az elegáns benyomást pedig kényelmesre cseréltük.  A NON+ szoknyám szabása máris egyfajta egyediséget varázsol, a színben passzoló színes gyűrű (rendszeres olvasóimnak már ismerős) Giranelli alkotás, az univerzális ezüst táskám Bandula Arankától – szabályozható pántjával – sok szettem szolid kiegészítője.

Van még bárki, akinek újdonság a GT Sportcipő Manufaktúra? Ahogy fotósunk, Gyöngyi barátnőm mondta a minap: “a @gtcipo -m a legkényelmesebb, gyakorlatilag bármennyit tudok benne gyalogolni”. Márpedig egy laza szetthez nem árt a minden körülmények között kényelmes lábbeli.

Dani terepmintás inge ami jelen esetben kabátként funkcionált, szintén megdobta a farmer – fehér ing amúgy jolly joker összhatását. Persze ő bármit meg tudna magyarázni, de erről most nem nagyon kellett győzködnie 🙂 .

A kissé szeles, szomorkás idő sem szegte kedvünket és köztünk ugyan hangyányival több év van mint a mai dalválasztás első sorában említett egy, a vicceskedés így sem maradhat(ott) el.

Kapjatok kedvet akár a sportos lazasághoz, vagy a szabadtéri mókázáshoz és tegyétek mindezt – nyilván – stílusosan! 😉

bg.

 
A remek fotókat ismét köszönjük Halmai Gyöngyinek – http://www.byperle.com/
Smink: Pádár Detti @dettismink
 
Cipők: GT Sportcipő Manufaktúra Kft.  https://www.gtcipo.hu/

Szoknya: NON+ https://nonplusz.hu/

Színes gömb gyűrű: Giranelli http://giranelli.hu/ amit megtaláltok a @QueenShebaJewelry üzletben is.

Ezüst táska: Aranka Bandula – bags with love – http://arankabandula.com/