Virágba borulva

Az alapok megvannak, de idén nyáron beújítanál egy látványosabb ruhadarabbal, viszont aggódsz, hogy mivel fogod variálni és ki tudod-e használni eléggé? Gyere, mutatok néhány tippet az MZF márka tavaszi kollekciójával.

Készítettünk egy sorozatot Mezőfi Andival, aki az MZF tervezője és emellett fotózással is foglalkozik. A márka tavaszi, virágmintás darabjait variáltam a sajátjaimmal, felhívva a figyelmet arra, hogy csupán egy új szerzeménnyel is (mennyire) színesíthető a saját ruhatárunk.
Az élénk színekkel teli, mintás anyagból egyrészes ruha, rövid és hosszú szoknya is készült.

Virágba borulva
Virágba borulva

Az egyrészes ruha előnye a nőies, jótékony fazonon kívül, hogy mindkét élénk évszaktípushoz passzol, a kiegészítők megfelelő variálásával. Tél típus lévén hideg kékekkel és hófehérrel párosítottam. Tavasz típusoknak a kék meleg árnyalatait, vagy például barackos, korallos kiegészítést javaslok. A ruhát egész nyugodtan felveheted vendégként egy nyári esküvőn, vagy egyéb szabadtéri rendezvényen elegáns változatban. A színessége mellé elég néhány szolid, hozzád passzoló kiegészítőt feltenned. Sportcipővel (netán esőkabáttal, vagy széldzsekivel) kombinálva pedig bármelyik rohanós hétköznap színes, nőies darabja lehet, mielőtt „egyszer volt rajtam” ruhává válna AZ alkalom után.

Virágba borulva

A mintás sorozat következő eleme egy libbenős, hosszú szoknya. Könnyed felsőkkel párosítva számos programra alkalmas lehet, főleg, ha a cipők terén befogadó vagy az elmozdulásokra és akár még sportossal is párosítod.

Virágba borulva

Sokszor meglepődve tapasztaljátok nálam tanácsadásokon, hogy a hosszú szoknya jól is állhat. Ha megfelelő helyen van a dereka a szoknyának és szinte földig ér, még alacsonyabb alkaton is jól mutat és lábat nyújt. Nekem egy hosszú szoknya viselése különösen nőies érzetet kelt, nyilván nem vagyunk ezzel egyformán és természetesen például gyerek után futkosós alkalmakra nem is ajánlom 🙂 .

A színes szoknyák tompább színű felsőkkel beilleszthetők szinte bármelyik nő ruhatárába, azonban ha valaki minták nélkül szeretne egy hangsúlyosabb darabot, neki való lehet egy úgynevezett univerzális sötétkék, selymesen tüllös szoknya.

Ez az MZF szépség szerelem volt nekem első látásra már az őszi kollekcióban és úgy tűnik bevárt egy példány belőle.

Virágba borulva

Alkalmi hangulatban bizonyára el tudja mindenki képzelni, én itt hétköznapiasítottam 🙂 , nehogy a szekrényben pihegjen egy ilyen gyönyörű, csillámos tüllszoknya sem! B-)

Virágba borulva

A saját darabok között láthattok másodkézből szerzett és hazai márkás darabokat is, alul részletezem őket. Bátran variáljátok a nyári tárat a szekrényetekből, párosítsatok akár teljesen szokatlan darabokat egymással.

Amennyiben segítségre szorultok, keressetek bátran fazonokkal, tippekkel kapcsolatban és akkor is, ha gőzötök sincs, mit jelent az, hogy évszaktípus és vajon mi történik egy színtanácsadás alkalmával.
A Kapcsolatok menüpont alatt közvetlenül tudtok üzenetet küldeni nekem, kérdezni, vagy akár időpontot foglalni.

Örömteli kombinálásokat kívánok!

bg.

Virágmintás darabok és kék tüllszoknya: MZF fashion 
Sárga kardigán: Swappis Refashion - Ruhaforgó
Nude cipő: Kényelem Cipőkészítő
Kék borítéktáska: REKAVAGO
Magenta felső: varratott
Farmer dzseki: Vintage Treats
Fehér/ezüst hátizsák: Bánkúti Bags
Ezüst/korall sportcipő: G&T cipő

Fotók: Mezőfi Andrea