Francia hangulat Budán

Az életben semmi sem fekete, vagy fehér. Öltözködésben azonban nagy kedvence sokunknak. Talán legalább annyira, mint amennyire nem áll jól mindenkinek. Sikerült eléggé belekavarodni? Mutatok inkább feketét, fehéret és hozzá pirosat. Gyertek velem Budára!

Peszeki Dóra portréfotóssal dolgoztam már korábban is. Dorka megálmodott hozzám egy romantikus, francia hangulatú fotózást, amin én kapva-kaptam a fekete-fehér-piros kombinálás lehetősége és a helyszín ötlet miatt is. A cél a Lánchíd és környéke, valamint a Budai Vár volt.

A közösségi oldalaimon sokszor látom, hogy kedvelitek a letisztult, egyszerű szetteket. Nincs is ezzel gond és én is szívesen öltözöm így, de annyira szuper lenne, ha egyre többen nyitnátok a bátrabb irányba. Ehhez természetesen tisztában kell lenni saját magatokkal, hogy mit szeretnétek mutatni a külvilág számára és nyilván azzal sem árt képben lenni, hogy mi az, ami jól áll. Ez utóbbiban lehet segítségetekre egy színtanácsadással egybekötött alkatelemzés, vagy egy alapos gardróbrendezés.

Kalapot hordani például sokkal több nő szeretne, mint ahányan valójában teszik. Mert feltűnő, mert mit szólnak és különben is „hova vegyem fel?” . Azon túl, hogy a tűző napon is remek társ lehet, még öltöztet is. Választáskor érdemes figyelembe venni a fej és arcformát, a teljes alkatot és a kalap színeit is, de ha rátaláltatok a szerelemkalapra, biztosan nagyobb lelkesedéssel hordjátok majd.

Talán még ahhoz is kedvetek támad, hogy a rakpart kövén újságot olvassatok benne 😉 . Mikor sétáltatok utoljára a Duna parton pusztán csak kedvtelésből? Aki a fővárosban lakik és annak is aki nem itt él, egyaránt érdemes olykor még az ismert városi szakaszokon is sétálni a rakparton (is), mintha csak turista lenne.

Mosolyogva integetni is lehet bárkinek, következménye esetleg, hogy váratlan ismeretségeket köttök 🙂

A fekete overálomról feltétlenül meg kell említenem, hogy legalább 16 éves. Hűen igazolja (egyrészt: a poliészter örök), hogy egy letisztult darab időtálló tud lenni. Ha nem is feltétlenül trendkövető, de passzol a viselőjéhez, érdemes megtartani (ha az anyaga még jó minőségű is, akkor pedig kötelező).

A Várba érve, a franciás ihletést megtartva, de a fekete-fehértől megválva előkerült a PINKPONILOban varrt tüllszoknyám, hozzá sportcipő és tengerész csíkos póló. Nem mondom, hogy nem okoz(ott) feltűnést a piros tömeg 🙂 , de imádom viselni ezt a szoknyát elegánsan és lazán egyaránt. A tudat pedig, hogy a készítésben én is benne voltam a workshopon (nem mintha ez rá lenne írva :-)), még büszkévé is tesz. A nyári szezonban kedvenc hátizsákom a Bánkúti BAGS magyar márkától való.

Szolgáljon inspirációul a nyár még hátralévő részére a fenti sorozat.

Amennyiben most ért meg bárkiben is, hogy stílustanácsokért hozzám forduljon, tegye meg bátran. Itt az oldalon a Kapcsolatok menüpont alatt közvetlenül tudtok üzenetet küldeni nekem, kérdezni, vagy időpontot foglalni.

Tippekért és hasznos információkért kövessetek a közösségi oldalakon is!

bg.

A zene most a parfümmel kapcsolódik, ami mellesleg az én egyik kedvenc illatom is, az egyik kedvenc színésznőmmel a kisfilmben.