Kapucni és plisszír

Formabontás bársonyos, pörgős szoknyában, sportos pulcsival és ráadásként sportcipővel. Még épp egy fémesen csillogó hátizsák hiányzik és kész is a megosztó szett. Akinek viszont tetszik, kapjon kedvet egész nyugodtan.

Ahogy múlt héten már elkezdtem, folytatódik a november havi, heti villámbejegyzés sorozat. Ennek oka a legutóbbi inspirációs szett-fotózásunk termékenysége Halmai Gyöngyi fotográfus remek fotóival.

Valamennyi novemberi szett alapja az úgynevezett geomókus mintás póló vagy pulóver, ami a Spibot Design-nal közös munkák eredménye. A mintát kérhetitek akár meglévő, egyszínű felsőre is, ha tetszik a kerékpáros mókus minta.

Ebben a szettben is szerepel még két hazai márka kiegészítője:

a GT sportcipő és az egyedi kérésem alapján készült Levary Bag hátizsák (a színeket, anyagot és méretet is megválaszthattam, utóbbi a laptopom miatt volt lényeges, a színeket pedig az őszi/téli ruhatáramhoz igazítottam).

Igen, ez a szoknya nem nyújtja a lábamat, mintha modell alkat lennék, de ezzel a ténnyel viszonylag régóta tisztában vagyok. Kellene a magas sarok és pláne hogyan lehet egyáltalán sportcipőt kombinálni egy ilyen szoknyához. Tudom, minden lehetséges, kapcsolódó kockaságot ismerek 🙂 . Hasonló szettet azokra a napokra ajánlok, amikor pont nem érdekel senki véleménye, csak a magad feje után mennél (az összes többire ott vannak a rád vonatkozó szabályok, amit egy alapokat megtanító tanácsadás során elmondanak neked, mert azért az alapok sem véletlenül hangoznak el 😉 ).

Bátrabb stílustanácsokért is keressetek egész nyugodtan. Itt az oldalon a Kapcsolatok menüpont alatt közvetlenül tudtok üzenetet küldeni nekem, kérdezni, vagy időpontot foglalni.

Hétköznapi és ennél klasszikusabb 🙂 tippekért is és hasznos információkért kövessetek a közösségi oldalakon!

A mai zeneválasztás pedig folytatása a fenti komolytalankodásnak 🙂 .

bg.