Tökéletlen fényes fémes

Minden találkozás alkalmával, amikor tanácsadásért fordultok hozzám, megkérdezem, miért éppen engem választotok. Öröm azt hallani, amit közvetíteni is szeretnék: amiatt kerestek meg engem, mert hitelesnek láttok, mert némileg kilógok a sorból az öltözködéshez való hozzáállásommal, az olykor szokatlan tippekkel és fenntartható elvekkel, melyeket magamra nézve is alkalmazok és nem csak messziről emlegetem őket.

Tökéletlen fényes fémes

Úgy tűnik, még decemberben is folytatódik a novemberben elkezdett heti villámbejegyzés sorozat. Ennek oka a legutóbbi inspirációs szett-fotózásunk termékenysége Halmai Gyöngyi fotográfus remek fotóival, amihez a Csepel Művek területét választottuk. Valamennyi szett alapja az úgynevezett geomókus mintás póló vagy pulóver, ami a Spibot Design-nal közös munkák eredménye.

Tökéletlen fényes fémes
Tökéletlen fényes fémes

Ebben a bejegyzésben a #geomókus kapucnis pulcsi kerül fókuszba. Amellett, hogy a saját méretemben felvettem a Navona fémes nadrágomhoz – amit én csak „Boney M” nadrágnak hívok -, a megrendelésre készült, pár számmal nagyobb méretbe is belebújtam. A fotózás napján jött szembe velem egy pulcsiruhás fotó a virtuális térben és már be is villant ez az átadásra várt darab, amit néhány fotó erejéig felkaptam. Azóta már írtátok Instán, hogy simán működik ez a nagyobb pulcsi használat úgy, hogy „lenyúltam a pasimtól”.

Tökéletlen fényes fémes

Vélhetően nem kerülte el a figyelmeteket az ezüstös, fémes bakancs, ami szintén hazai dizájn a TE Shoes-tól. Ennél visszafogottabb fazon és színvilág is kapható náluk 😉 , de nekem tavaly télen ez a fényes-fémes modell szerelem volt első látásra. A paplandzsekimet szintén tavaly télen találtam a Typoban és vettem meg másodkézből.

Tökéletlen fényes fémes

Visszatérve a bevezetőben utaltakra: valóban nem arra biztatlak benneteket, hogy minden nap tökéletesen összerakva, szabályosan kimérve lépjetek utcára. Sokkal inkább arra, hogy találjátok meg a nektek való színeket, fazonokat és hozzátok passzoló stílust, amiben komfortosan és örömmel mozogtok nap mint nap. Bátran (vagy még bátrabban 🙂 ) variálva, nem esztelenül, hanem türelemmel és odafigyeléssel vásárolva.

Tökéletlen fényes fémes

Kezdhetjük az alapoknál a szín,- és alkattanácsadással, de izgalmasabb stílustanácsokért is egész bátran jelentkezzetek. A legjobb, amikor elindulunk együtt az úton és idővel már biztos kézzel választotok ruhadarabot a saját egyéniségetekhez és megtalált stílusotokhoz.

Itt az oldalon a Kapcsolatok menüpont alatt közvetlenül tudtok üzenetet küldeni nekem, kérdezni, vagy időpontot foglalni.

Hétköznapi és ennél klasszikusabb tippekért is, hasznos információkért kövessetek a közösségi oldalakon!

bg.

Szokatlan öltözék mellé szokatlan tanács zenében is 🙂 .