Tökéletlen fényes fémes

Minden találkozás alkalmával, amikor tanácsadásért fordultok hozzám, megkérdezem, miért éppen engem választotok. Öröm azt hallani, amit közvetíteni is szeretnék: amiatt kerestek meg engem, mert hitelesnek láttok, mert némileg kilógok a sorból az öltözködéshez való hozzáállásommal, az olykor szokatlan tippekkel és fenntartható elvekkel, melyeket magamra nézve is alkalmazok és nem csak messziről emlegetem őket.

Úgy tűnik, még decemberben is folytatódik a novemberben elkezdett heti villámbejegyzés sorozat. Ennek oka a legutóbbi inspirációs szett-fotózásunk termékenysége Halmai Gyöngyi fotográfus remek fotóival, amihez a Csepel Művek területét választottuk. Valamennyi szett alapja az úgynevezett geomókus mintás póló vagy pulóver, ami a Spibot Design-nal közös munkák eredménye.

Ebben a bejegyzésben a #geomókus kapucnis pulcsi kerül fókuszba. Amellett, hogy a saját méretemben felvettem a Navona fémes nadrágomhoz – amit én csak „Boney M” nadrágnak hívok -, a megrendelésre készült, pár számmal nagyobb méretbe is belebújtam. A fotózás napján jött szembe velem egy pulcsiruhás fotó a virtuális térben és már be is villant ez az átadásra várt darab, amit néhány fotó erejéig felkaptam. Azóta már írtátok Instán, hogy simán működik ez a nagyobb pulcsi használat úgy, hogy „lenyúltam a pasimtól”.

Vélhetően nem kerülte el a figyelmeteket az ezüstös, fémes bakancs, ami szintén hazai dizájn a TE Shoes-tól. Ennél visszafogottabb fazon és színvilág is kapható náluk 😉 , de nekem tavaly télen ez a fényes-fémes modell szerelem volt első látásra. A paplandzsekimet szintén tavaly télen találtam a Typoban és vettem meg másodkézből.

Visszatérve a bevezetőben utaltakra: valóban nem arra biztatlak benneteket, hogy minden nap tökéletesen összerakva, szabályosan kimérve lépjetek utcára. Sokkal inkább arra, hogy találjátok meg a nektek való színeket, fazonokat és hozzátok passzoló stílust, amiben komfortosan és örömmel mozogtok nap mint nap. Bátran (vagy még bátrabban 🙂 ) variálva, nem esztelenül, hanem türelemmel és odafigyeléssel vásárolva.

Kezdhetjük az alapoknál a szín,- és alkattanácsadással, de izgalmasabb stílustanácsokért is egész bátran jelentkezzetek. A legjobb, amikor elindulunk együtt az úton és idővel már biztos kézzel választotok ruhadarabot a saját egyéniségetekhez és megtalált stílusotokhoz.

Itt az oldalon a Kapcsolatok menüpont alatt közvetlenül tudtok üzenetet küldeni nekem, kérdezni, vagy időpontot foglalni.

Hétköznapi és ennél klasszikusabb tippekért is, hasznos információkért kövessetek a közösségi oldalakon!

bg.

Szokatlan öltözék mellé szokatlan tanács zenében is 🙂 .