Tél végi színjáték

A február bármilyen rövid is, attól, aki a tavaszt várja még igényel némi kitartást. Hangulatfokozásként színorgiával készültünk nektek a Kolorkka táskák megalkotóival, így kerültek a színes táskák mellé színes szettek. Nézzétek meg az első röpke bejegyzést és inspiráljanak benneteket is a kombinálások!

Elsőként főszerepben a lila kabát és hozzá aktuális kedvenceim: lila-kékkel, lila pirossal és lila barnával (és pirossal :). A narancssárga-lila párosítás pedig egyelőre látképben, tavasszal majd szettben is előkerül.

Tél végi színjáték

A Kolorkka hátizsákjai kapcsán nem lehet oka panaszra a színeket kedvelőknek, még az ú.n. basic sorozatban is rendkívül széles a színválaszték.

Tél végi színjáték

A közösségi oldalaimon folyamatosan mutatom majd valamennyi szettet, aktuálisan hozzáfűzött egyéb okosságokkal 🙂 .

Tél végi színjáték
Tél végi színjáték

A tavasz közeledtével pedig biztosan mutatok még itt a blogon is néhány további összeállítást a hozzájuk passzoló hátizsákokkal.

Tél végi színjáték

Addig is töltődjünk a tavaszt ígérő napsugarakkal és szeressük a színeket együtt februárban is!

Nektek való kombinálásokért, tavaszt váró gardróbrendezésért, vagy egyéb, mindennapi elégedettség érzéseket okozó, netán önbizalom növelő szolgáltatásaimért keressetek továbbra is akár itt közvetlenül a Kapcsolatok menüpont alatt, vagy további elérhetőségeimen.

bg.


Fotók: Timpix Photography

Táskák: Kolorkka

Kabát: Navona Fashion