Meddig még?

Csak ülünk és várunk. Nem azért, mert jó így, hanem mert nem igen tudunk jobbat. Kinek ne lenne már így, vagy úgy elege a jelenlegi áldatlan állapotból? Nem fogok tuti életvezetési tippeket adni a túléléshez a saját, vagy más példáin keresztül, pusztán némi színes képanyaggal hangulatot javítani jöttem.

Még januárban fotóztuk ezeket a szetteket, akkor picit azért hűvös volt kabát nélkül, most pedig már olykor sok is lenne ez a ruhamennyiség, de ami állandó lehet(ne), az a színes, hazai Kolorkka hátizsák. Láthattatok már velük korábban egy színes bejegyzést, de nem szerepelt benne az összes gondolatébresztő szett.

A Kolorkka márkanév alatt készülő táskákat élénk színek és merész színkombinációk jellemzik, mindezt megfűszerezve izgalmas, geometrikus szabásvonalakkal és különleges, minőségi anyagok használatával.

Móni – a márka és a táskák megalkotója – hiszi, hogy a színek kiemelnek a hétköznapok szürkeségéből, jókedvre derítenek, és segítségükkel könnyebben megmutathatjuk a bennünk rejlő egyéniségünket. A tervező imádja az életteli, vidám színeket és ezek mindenféle kombinációját. Szereti az erős, minőségi anyagokat, a határozott formákat és a praktikus megoldásokat.

A közös sorozatunkban a márka basic táskáit mutatjuk meg nektek, amelyek egyszínűek, de cserébe bőszen élénk tónusokat találtok közöttük az igazán alapnak számító fekete, vagy ezüst mellett.

A magam részéről meglehetősen változóan élem meg a vírushelyzet korlátozta napokat: jellemzően bizakodva, kihasználva az időt, tevékenyen töltöm, de nálam is vannak mély és mélyebb pontok, még ha ez utóbbi szerencsére kevés is.

Továbbra is bízom a mielőbbi folytatásban és abban, hogy nem csak kevés álmodozó szerint, hanem valóban jobb világot akarunk majd magunknak építeni ezek után. Lassabbat, okosabbat, megfontoltabbat, támogatót és nem rombolót. Többen eszmélnek talán rá a kisebb lépték – kevesebb kár elméletére és ezek közé tartozik majd a hazai márkák szélesebb körben kedvelése is.

Mivel az elején azt ígértem, nem mondom meg a tutit, így a gyors eszmefuttatás után csak egy kérdés maradt. Türkiz vagy pink? 🙂

Netán a jól bevált fekete – fehér? 😉

Maradva a hazaiaknál – én ugyan csak pár napja ismerem, de már korábbi zene ez – a szöveg kis áthallással akár még aktuális is lehet.

Fotók: Timpix Photography

Hazai vállalkozások:

Táskák: Kolorkka

Fehér sportcipő: GT cipő

Ezüst bakancs: TE Shoes

Szürke szoknya: Art’z Modell

„Geomókus” mintás póló és pulóver: Spibot Design

Tyúkláb mintás blézer másodkézből: Nimfa