Nyár végi színfröccs

Emlékeztek még a téli @kolorkka táskás fotókra? Móni táskái engem is mindig élénk színességre ösztönöznek közös fotózásainkon. A márka basic táskáiból nyárra készült két új szín, ezeket kombináltam két szetthez és a retro bringámhoz egy napsütötte, forró, nyári napon.

A hő 30 fok körül járt már a találkozásunkra tekerés közben is ?, de ezzel együtt is élveztem a vízparti modellkedést.

Nyáron a Facebook oldalamon kitett bicajos montázs alatt beszélgettünk arról, ki-miben szokott tekerni és mennyire praktikus ezt szoknyában tenni. Nos én ebben a mintás szoknyában bringáztam. Nyáron rendszerint kisruhákban pattanok bicajra, még hosszabb túra esetén is.

A színességet fokoztam további hazai kiegészítőkkel. Bár a vegán gyurmából készült két vidám, sárga Vané füli között végül nem tudtam dönteni, így inkább mindegyiket mutatom.

A színes karkötők szintén a Kolorkkától, a táskák mellé készültek.

Az ezüst fehér szandálom egy hazai márka, a FlyWalking workshopján álltak elő – segítséggel tavaly nyáron csináltam magamnak.

A kényelmes hazai sportcipőm még mindig @gtcipo. A szoknyám és a sárga ruha is másodkézből, a L’evis póló(m) a férjemé volt, a sok éves ezüst láncomat pedig a retro szettem összhangja miatt túrtam elő 🙂 .

Keresgéljetek ti is a szekrényetekben, ha pedig színekkel teli kiegészítőkre vágytok, nézzetek körül a hazaiak között, mert a szó szoros és átvitt értelmében is nagyon színes a paletta.

Színes ötletekért, vagy szekrényben rejtőző ruhakincsek felleléséhez hívjatok, ha szükségét érzitek! 😉 .

bg.