Utcakép

Amikor még csak a gondolat foglalkoztatott, hogy az utca emberének szeretnék segíteni a mindennapi, örömteli és kifejező öltözködésben nem gondoltam, hogy pár év múlva is ugyanaz fogalmazódik majd meg bennem.

Utcakép

Akkor ott az iskolapadban azt mondtam, hogy az általános utcaképen szeretnék javítani – némileg önző módon is, hisz a látványból, jó esetben építkezünk. Eltelt 5 év, sokan segítünk hivatásszerűen abban, hogy a hétköznap embere mit vegyen fel – tényleg szembe is jön többször az eredmény-, de az utcakép látványosan csak nem akar javulni.

Örömteli, hogy egyre többen ismerik meg a nekik jól álló színeket és alapokat kapnak az alkat kiemeléshez, méret használathoz. Ez mind sokat lendít sok esetben, illetve ráerősít egy meglévő ízlésre, egyéniségre. Azonban amit stílusos megjelenésnek hívunk, vagy fogalmazzunk csak úgy „de jól nézel ki!” , ahhoz pár óra elmélet nem mindenkinél elég.

Inkább lennének picit elcsúszva a színek, csak lenne több egyedi, stílusosan „összerakott” öltözet!

Igen, tudom, idén a fókusz nagyon máshol van. Viszont azt is érzem, hogy a sötét(ebb) napokon jót tud tenni, ha figyelünk magunkra, dolgozunk magunkon. Ez pedig nem feltétlenül pénz, inkább elhatározás kérdése.

Ezt a bejegyzést picit kritikusabb hangvételre terveztem, de végül úgy döntöttem, most pont nincs itt az ideje a negatív gondolatoknak. Így aztán nem is folytatom a kritikát, hoztam helyette egy válogatást a kora őszi fotósorozatunkból, amit Peszeki Dórával készítettünk. A sorozat részben a használt ruhák – amiket a Slow Studio készletéből válogattam – változatosságára, másrészt a Panafrica cipők színességére épül.

Az ősz ugyan bekeményít október közepétől, de színeket és cipőket egyaránt érdemes hordani később is 😀 .

Utcakép
Utcakép
Utcakép
Utcakép
Utcakép

Legyetek színesek, bátrak és találjátok meg a saját stílusotokat, amiben naponta örömötöket lelitek. Aki pedig úgy érzi, hogy tudok neki ebben segíteni, keressen bátran. 🙂

bg.

Fotók: Peszeki Dóra

Cipők: Panafrica