Optimista várakozó

Talán egyik tél végét sem vártuk még annyira, mint az ideit most, 2021-ben. Hálás vagyok azért, hogy még mindig azzal foglalkozhatok, ami a hobbim és a munkám is egyben és ez nekem sok erőt ad. Ebből a feltöltődésből és pozitív energiából gondoltam kicsit továbbadni nektek, amikor is februárra meghirdettem a tömören így hangzó felhívásomat: „jelentkezz be egy óra kikapcsolódásra hozzám a Slow Studioba!”.

Éltetek is többen ezzel a lehetőséggel; jöttetek barátnővel, baráttal, egyedül, teázni, ruhákat/kiegészítőket próbálni és ha csak rövid időre is, megtörtük ezt a nehéz, hosszú telet egy-egy óra vidámsággal.

Még ha meglepő is, a mindennapokban nekem továbbra is sok örömet ad, ha az öltözködésben élem ki a hangulatomat, a kreativitásomat és nem mellesleg az időjárás szélsőségeit (hiszen ha pusztán a hőmérőt nézzük, héten belül is változnak az évszakok).

Természetesen sok esetben sovány vigasz, hogy már egy-egy jól megválasztott színnel mennyit dobhatunk a napi hangulatunkon, de egy próbát – főleg egy borongós napon – megér.

A közösségi oldalaimon napi rendszerességgel mutatok ötleteket, amiből ihletet tudtok meríteni, előásni egy elfeledett darabot a szekrényből, vagy összekombinálni olyan darabokat, ami magatoktól esetleg nem került volna egy öltözékbe.

Mindezt megteheti aki – már akár egy éve – otthonról dolgozik éppúgy, aki néha, vagy akár folyamatosan bejár dolgozni. A fenti posztban szemüvegkeret választásról beszéltem, melyről a rövid videót ide kattintva találjátok.

A mai blogbejegyzésbe az idei, téli szettjeim közül válogattam nektek inspirálásul: hátha eszetekbe jut egy-egy elfeledett ruhadarabotok, vagy pusztán kedvet kaptok a hétköznapi, örömteli öltözködéshez, aminek a megszerettetését missziómnak tekintem 🙂 .

Az utolsó három fotó a stúdióban készült, ahol a tanácsadásaimat is tartom. Még tart a február, él a felajánlásom és egy-egy szabad órát tudunk is egyeztetni azzal, aki kimozdulna és szeretné mindezt hazai alkotók termékei, válogatott használt ruhák színessége, kellemes háttérzene és egy pohár forró ital mellett megtenni a címben említett optimista várakozóban 🙂 .

Természetesen továbbra is várom kedves megkereséseiteket öltözködési tanácsadással kapcsolatban. Szín,- és alkattanácsadásaimat alapvetően a stúdióban tartom, de kérhetőek továbbra is akár az otthonotokban, gardróbrendezéssel egybekötve.

A végére pedig szokásosan jöjjön egy szintén kedélyjavításra is használható eszköz, a zene, ráadásul tánccal kiegészítve. Írja meg, aki végignézte a videót és nem mozdult semmilyen testrésze sem 🙂

bg.