Tűzzománc

Készült egy sorozat a hazai Héria Enamel márka színben és fazonban hozzám közel álló ruhadarabjaival. A szettekhez a márka tűzzománc ékszereit párosítottuk, amelyek a ruhákon lévő nyomatok alapját adják.

Kezdetben Herdon Erika, a Héria Enamel márka tervezője kizárólag az ékszerekre, alapvetően fülbevalókra koncentrált. A vásárlók lelkesedtek a mintázatért, a színek harmóniáját festményekhez hasonlították. Így mára az ékszerek mintázata, a zománc vetületei ruhadarabokon is megjelennek, melyekkel a márka bővítette kínálatát.

Tűzzománc

A három szett közé választottam egy pólós – kis szoknyás összeállítást, amit én sportos irányba vittem el a hazai GT cipőmmel és a szintén hazai Täpe bag hátizsákommal. A póló lazasága adta az irányt. Balerina cipővel és romantikus kardigánnal lágyítható, vagy magas sarkúval és farmer dzsekivel párosíthatja, aki a vagányabb vonalat szeretné.

Tűzzománc
A fehér, kézzel készült bőr cipő az MZF by Mezőfi Andrea terméke
Tűzzománc

Ne gondoljátok, hogy a látványos tűzzománc ékszerek súlyt jelentenek a füleknek!

Ezek a kézzel készült darabok egyáltalán nem nehezek, cserébe viszont bármilyen szettet karakteressé tesznek.

Szín, játékosság, stílus. Egy látványos fülbevaló bármelyik, vagy épp mindegyik hatást elérheti.

Sokszor merül fel a kérdés tanácsadások alkalmával, hogyan csempésszetek színeket az arcotok köré, ha nem sminkeltek. Erre az esetleges hiánypótlásra 🙂 kiválóan alkalmasak a színes ékszerek.

Tűzzománc

Színtanácsadáson azt is sorra vesszük, mit érdemes ebben az arc közeli kiegészítő kategóriában nagy felületen használni. Aki még nem látta a különböző színek hatását az arca mellett és kíváncsi minderre, érdemes rávennie magát 😉 .

Tűzzománc

Sokan még mindig úgy tartják, a hazai márkák megfizethetetlenül drágák. Az egyik posztom alatt az Instagram profilomon beszélgettünk is erről.
A drága természetesen mindenkinek mást jelent, de az, hogy széles a skála árban és kínálatban már itthon is, bizonyos.
Van, aki szerint akkor drága egy darab, ha két mosás után használhatatlan, vagy cipő esetén két felvétel után hordhatatlan lesz. Ezzel én is egyetértek, mert ez valóban kidobott pénz, ahogy a soha fel nem vett darabokért kiadott is.
Hazai tervezőktől vásárolni sok esetben szerencsére együtt jár a megfontoltsággal. Lehet, hogy félévente, vagy évente kerül be egy-egy darab, de ha átgondoltan érkezik a szekrénybe, megtérül a befektetés.

Tűzzománc

Bár ez a szoknya már gazdára talált a fotózást követve, de egyedi igényeitekkel bátran keressétek a Héria Enamel márkát és Erika segítségetekre lesz tűzzománc ékszerek és csodás mintázatukkal díszített ruhák terén egyaránt.

Akinek pedig színek, fazonok terén lenne szüksége segítségre, vagy szívesen átnézné velem a gardróbját a nyári szezonra, a szokásos elérhetőségeimen érhet el engem. Itt az oldalon közvetlen üzenetet küldhettek nekem a Kapcsolat fülre kattintva.

Szép nyári napokat!

bg.