Női(es) praktikák

Nőként a novemberi zúzmarában is megtalálhatjuk a módját annak, hogyan öltözzünk változatosan, csajosan, romantikusan – és még sorolhatnám – ha nem szeretnénk hónapokig (farmer)nadrágban és (pufi)dzsekiben járni a praktikum és a hideg időjárás kedvéért.

A „kiscipős”, vékony harisnyás, őszi szett tulajdonképpen a következő blogbejegyzéssel nyer majd igazán aktualitást. Addig is, míg ahhoz érek :-), itt hagyok nektek néhány tanácsot a kiegészítőkről általánosságban.

Kiegészítők a ruhatárban:
érdemes alapkészletet összeállítani, ami időtálló stílusban és – jó esetben – minőségben is.
Ez az alapkészlet jó, ha minél inkább passzol hozzátok színben, stílusban, kihasználhatóságban.
? ? Cipőnél és táskánál már rég nincs meg az a szabály, hogy egyeznie kell színben, így azt vegyétek inkább figyelembe, hogy minél több ruhátokhoz passzoljon (na meg az életformátokhoz és cipőnél a lábatok kényelméhez);
? Táskánál például a sötétkék ezüsttel vagy arannyal kombinálva (kinek, melyik) minden évszakban felvehető bármihez;
(többek között emiatt választom ki a táskáim színét hazai tervezőknél, mert náluk azt kérhetem, ami nekem tetszik és nem, nem kizárólag horror áron!)
?Ékszerekben az arc köré érdemes a legüdítőbb színeiteket tenni, csuklón, kézen már lehet más a helyzet, de azért nem árt, ha van harmónia ?;
? Amit gyakran javaslok annak, aki hordana ékszert, de rendszerint elfeledi feltenni: mindenek előtt tegye szem elé! 🙂

Övet, táskára kötött masnit, „A” vonalú, libbenős szoknyákat pedig mindenkinek, aki szereti! 😉

A következő bejegyzésig gyertek velem a közösségi oldalakra, ahol rendszeresen mutatok nektek tippeket, ötleteket a változatos öltözködéshez, hazai tervezőket és alkotókat ismertetek meg veletek és tanácsokat osztok fenntarthatóság témakörben is.

Tanácsadásra bejelentkezni, vagy épp a közelgő karácsonyra ajándékkártyát vásárolni a bgstilus@gmail.com címen, vagy itt az oldalon a Kapcsolatok fülre kattintva tudtok.

A hangulatos fotókért köszönet ismét Halmai Gyöngyi fotográfus barátnőmnek ?

bg.