Színek, ruhák, gardróbok

Két méltán népszerű szolgáltatásomat emelem ki a mai bejegyzésben. Mindkettő hozzájárul ahhoz a bizonyos örömteli öltözködés érzéshez, amit szeretnék átadni nektek, az ehhez kapcsolódó tudásanyaggal együtt. Ne feledjétek! Nem a ruhadarabok számán és értékén múlik a megjelenés, sokkal inkább azon, hogy a ruha működik-e a viselőjén, vagy sem.

Színek, ruhák, gardróbok

A színtanácsadás során a szemed és arcbőröd színe és a kettő kontrasztja alapján, színkendők segítségével mutatom meg, melyek a számodra előnyös és előnytelen színek. A cél a harmónia. A tónusaiddal és veled egyaránt.

Színek, ruhák, gardróbok

A tanácsadás során átbeszéljük az ajánlott hajszíneket, sminkszíneket és az arcod közelében hordott kiegészítőket egyaránt.

A tanácsadás végén kapsz egy színkártyát tőlem, ami segít a későbbi vásárlások során és az esetleges szelektálásban egyaránt. A továbbiakat rád bízom, azaz, hogyan játszol majd ezekkel a színekkel.

Színek, ruhák, gardróbok

Érdemes látni, hogy mi az, ami üdeséget, frissességet ad az arcodnak és mi az ami esetleg éveket ront rajta. Az arctól távolabb aztán lehet kalandozni szoknyában, nadrágban, táskában, cipőben egyéb színekkel is. Mindezt a már említett harmóniában, kedved szerint.

Színek, ruhák, gardróbok

Gardróbrendezés során kipakoljuk a tartalmat, ez egészen biztos.
Átválogatom színek szerint, kategóriánként. Próbálnod is kell (meglehet, hogy nem keveset ;)). Keressük az alkat szerint és a hozzád személyiségben is passzoló darabokat. A többit kitaláljuk, hogy átalakításra vidd, későbbre tedd el, vagy inkább ajándékozd tovább.

Színek, ruhák, gardróbok

Szettekben gondolkodunk, hiányzó darabokat írunk össze, fotózunk ha szeretnéd. Kitisztul a kép a végére és nem kizárt a jól eső fáradtság sem.

Szeretem ezt a folyamatot, mert itt érhet be igazán az alapozó „tanfolyamon” szerzett tudásod a színekkel és fazonokkal. Még jobban megismerheted magadat és hogy mire van szükséged a mindennapi, örömet okozó öltözködéshez. ?

Színek, ruhák, gardróbok

A visszajelzések alapján egy-egy gardróbrendezés új szemléletet és lendületet ad. Tágíthatja a kereteket amiben addig mozogtál és ez felszabadító érzés tud lenni, magabiztossággal és tudatossággal megerősítve.

Közösségi oldalaimon rendszeresen mutatok inspiráló összeállításokat, tippekkel, tanácsokkal találkozhattok sztorikban is.

Tanácsadás időpontokért keressetek akár itt a Kapcsolat fülről küldött közvetlen üzenetben, vagy elérhetőségeim egyikén!

A fotókért köszönet Halmai Gyöngyi fotográfus barátnőmnek.

bg.