Vedd kezedbe arcod sorsát!

Ráncok, barázdák, toka. Kezdenél velük valamit?
Az arctorna módszerrel vegyi anyagok nélkül tudsz változtatni mindezeken. Az arcod izmainak edzésével a bőröd tónusa feszesebb lesz, a ráncok, barázdák simulnak, eltűnhetnek, az áll vonala élesedik, a nyak feszesebb lesz. Az arcodat a saját izmoddal töltöd fel.

Vedd kezedbe arcod sorsát!

🌿Mint minden természetes módszernél, az arctorna hatása sem egy pillanat műve.
Az alapozó, 12 alkalmas arctorna kurzusomon megtanulhatod a biztos alapokat. Ezáltal már egyedül is tudsz gyakorolni otthon. Heti két alkalommal, 60 perces órák keretében eddzük az arcizmainkat. A tanfolyamokat online, a Zoom felületen tartom.

A biztos alapok utáni haladó óráimra tekints edzésként, ahol a komplexebb gyakorlatokra is képes leszel a korábban jól begyakoroltak után. Ezeket az órákat bérlettel tudod igénybe venni.

Vedd kezedbe arcod sorsát!

Mikor érdemes elkezdened az arctornát?

Szinte bármikor, amikor csak kedvet érzel hozzá.

Már heti három edzéssel 60 év felett is remek eredményre számíthatsz.

Pár hét után az órák végén láthatod a változást. Majd legalább három hónap múltán tartós eredményt érhetsz el. Mindehhez a kitartásod és legalább heti 2 alkalom javasolt.

Vedd kezedbe arcod sorsát!

Az arctornát én 43 évesen kezdtem el. Pár hét múlva éreztem a bőrömön a változást. Két-három hónap múlva már láttam is, hogy az apróbb ráncokból eltűnt néhány, a barázdák lágyabbak lettek a sokat mosolygó arcomon.

Próbáld ki te is, hiszen ezzel csak nyerhetsz (pár év frissességet ;-))!

Vedd kezedbe arcod sorsát!

Napközbeni és esti online órákra egyaránt tudsz jelentkezni kis létszámhoz csatlakozva, csoportosan, vagy akár egyéni órákra is.

A csoportos indulásokról közösségi felületeimen és itt az oldalon is hírt adok.

Legközelebbi csoportos tanfolyam indulás április 25. hétfő 19 óra.

Vedd kezedbe te is arcod sorsát!

Várom szeretettel jelentkezésedet.

Gabi

Fotók: Halmai Gyöngyi fotográfus