20 év. Blúz és nő történet morzsák.

Ugyanaz a blúz, ugyanaz a nő, csak jóval több történet van bennünk.

2002-ben úgy döntöttem, a bankszakmám mellett valamivel még foglalkoznék. Elmentem hát egy profi fotóshoz, aki (talán hostess ügynökségnek) portfóliós anyagokat készített. Akinek vannak emlékei abból az időből, tudja milyen volt negatívokat böngészve, fotókat előhívatni. Mert, hogy kaptam ugyanis 36 db színes és 36 db fekete fehér fotó negatívját, plusz néhányat előhívott formában is.
Talán végül ha egyetlen munka volt, amit elvállaltam az ügynökségen keresztül, nem is emlékszem, de a fotókból jó néhányat kedveltem.

Az egyik szettnek ezt a pöttyös blúzt és a vele párban vásárolt szoknyát vittem magammal, az akkor trend Ottó vagy talán Quelle magazinból rendelve. Akkoriban (a plázakorszak még gyerekcipőben járt) kis butikokból vásároltunk leginkább, na meg turiból.

2022-ben nyár végén gondoltam egyet és a megbeszélt fotózáshoz magammal vittem ezt a blúzt, a szoknyához hasonló vintage darabot pedig nyár elején találtam használtan, így meg is lett a szett.

Látom a 20 évet magam előtt, megannyi emlékkel, színnel, illattal (:-) na meg az évről évre laposabb cipőkkel).

Hozzánk passzoló ruhát megőrizni nem azért jó, hogy roskadásig tele legyen a szekrény. A ruhákban pillanatokat és magunkból részeket őrzünk.
Önismeret, fejlődés, változatosság és sok öröm. Számomra mindezt jelenti a személyre szabott ruhatár.

Keress, ha segíthetek neked is emlékeket őrizni egy-egy nem csak a szekrényben őrzött, hanem most is viselhető ruháddal!

Inspriációkat, ötleteket mutatok rendszeresen a közösségi oldalaimon, tarts ott is velem!

bg.

Idei fotók: Kossa Gábor

Fülbevaló: SK Collection Ékszer

Kenderfonal kistáska: Anifactory