Nők egymás közt

Amellett, hogy főként egyéni, illetve gyakran páros tanácsadásokat tartok, időnként csoportos tanácsadásra is jöhettek hozzám. Az idei évre eleve így terveztem, hogy gyakoribbá szeretném ezt a lehetőséget tenni nektek azzal együtt, hogy nagy létszámú workshopot, ahol minimális idő és figyelem jut egy-egy főre, biztosan nem tervezek.

Nők egymás közt

A csoportos tanácsadások előnye, hogy egymás visszacsatolásait is halljátok egyből az én véleményemen (és esetleg a saját bizonytalanságotokon) kívül arról, mi az, ami jól áll. Ráadásul megoszthatjátok egymással a felmerülő kérdéseiteket, dilemmáitokat az öltözködéssel, ruhavásárlással és kiválasztással kapcsolatban.

Nők egymás közt

Tapasztalatom szerint a csoportok összetétele sosem véletlen (ahogy nagyjából semmi sem az életben :)) és nyilván nem is egyforma. A fotók a februárban debütált Stílustippek 2.0 workshopomon készültek, ahol már mindenki tisztában volt az alapokkal, azaz tudta, milyen színek és fazonok állnak neki jól, de még a megerősítés, vagy a bátorság hiányzott, esetleg új ötletek és az elmélyítés.

Nők egymás közt

Különböző korosztályból, de mindenki a hideg, élénk színeket viselők táborából (értsd: telek) érkezett. Nem ismerték egymást a hölgyek, de hamar megvolt az összhang és jó hangulatú pár órát töltöttünk együtt amellett, hogy tippeket és tanácsokat kaptak ahhoz, hogyan tudják a mindennapi öltözködésüket még vidámabbá/színesebbé/ösztönösebbé/kreatívabbá tenni.

Nők egymás közt

Nem maradt el a hazai tervezők ajánlása és a másodkézből való beszerző helyek megvitatása sem, hiszen alapból is ezeket a forrásokat ajánlom nektek a könnyen és gyorsan beszerezhető, új termékek helyett.

Két résztvevőnél már gardróbrendezésen is jártam (az ötletek még személyesebbek lehetnek, ha már ismerem a ruhatárat). Volt a résztvevők között olyan hölgy is, aki biztosabbnak érzi validáltatni a választását velem és így időt és pénzt spórol a rendszeres közös vásárlásokkal (amikor épp lebeszélem valamiről, akkor a „nem vásárlásokkal” :)).

Nők egymás közt

A fotók a nemrégiben megnyílt Slow Studioban készültek, ahol a tanácsadásaimat is tartom tavaly december óta. A stúdióban kis szériás hazai termékeket, a fotókon látható vintage készletet, organikus kozmetikai termékeket is találtok, ha ellátogattok hozzánk. Hamarosan az első nyílt napunkat is kihirdetjük. Kövessétek nyomon oldalainkat és látjátok a bejelentkezés mentes 🙂 rendezvényeinket.

A következő, fix időpontban meghirdetett páros tanácsadásom, ahol az alapokat vesszük át színek, fazonok tekintetében az alábbi időpontban lesz (részleteket a dátumra kattintva találtok):

2020. március 27. péntek

A soron következő 2.0-ás, azaz haladó, csoportos tanácsadást tavasz típusok számára hirdettem meg, erről alább találtok részleteket:

2020. április 25. szombat

Várlak benneteket csoportos és egyéni tanácsadásaimon egyaránt, melyekre időpontot foglalni, vagy kérdéseket feltenni közvetlen üzenetben akár itt a Kapcsolatok fül alatt is tudtok, részleteket pedig a Szolgáltatások menüpontban olvashattok.

Nőnap alkalmából pedig az üzenet, ami minden nap jusson eszetekbe: csodásak és megismételhetetlenek vagytok! 🙂

bg.

Fotók: Peszeki Dóra portréfotós