Személyes és csoportos tanácsadások, workshop, női klub

Abban már biztos vagy, hogy változtatni szeretnél a megjelenéseden, de nem tudod még, pontosan merre indulj? Megismernél, beszélgetnél velem, mielőtt együtt dolgoznánk?

Gyere el hozzám előzetes bejelentkezéssel a Metime Showroomba, ahol kellemes légkörben, kötetlenül tölthetünk el egy kis énidőt és közben átbeszélhetjük, mire is van szükséged.

Kövesd a közösségi oldalaimat, ahol rendszeresen hírt adok arról, milyen csoportos
workshopon, rendezvényen találkozhatsz velem és tanácsaimmal. Találd meg a hozzád passzoló egyéni tanácsadást és jelentkezz be hozzám, hogy neked is segíthessek!

Személyes tanácsadás

Bizonytalan vagy, mi az irány, amiben valóban önmagad lehetsz? Tele a szekrényed ruhákkal, de mégsem érzed mindegyik szettedet önazonosnak? Elérkezettnek érzed az időt, hogy kipróbálj merészebb, vagy teljesen új megjelenést? 

Gyere el hozzám egyéni tanácsadásra és indulj el az úton!

Színtanácsadás

A színtanácsadás során a szemed és arcbőröd színe és kontrasztja alapján, színkendők segítségével mutatom meg, melyek a számodra előnyös és előnytelen színek. Fontos, hogy smink nélkül gyere, mert úgy látható leginkább saját magad számára is a különbség. A tanácsadás végére tisztában leszel azzal a színskálával, amelyekből választva friss és üde lehetsz akár smink nélkül is, alkalmi megjelenés során pedig, a hozzád illő sminkkel kiegészítve csodásan ragyoghatsz bennük.

A színtanácsadás időtartama kb. 60 perc, díja: 15.000 Ft

 

Alkatelemzéssel egybekötött színtanácsadás

A színtanácsadást követően megvizsgálva az alkatodat megosztom veled, milyen fazonú szoknyák, nadrágok, ruhák előnyösek. Milyen kivágást válassz, mi az előnyös szoknyahossz, meddig érjen a felsőd, a kabátod, mi legyen hangsúlyos rajtad és kiegészítőkben mit érdemes választanod. Beavatlak abba, hogy mit tartok  alapdarabnak, fenntartható szemléletű vásárlási tanácsokkal és egyéb hasznos tippekkel látlak el.

Komplex tanácsadás időtartam kb. 2 óra díja: 20.000 Ft

Balla Gabi stílustanácsadó

Gardróbrendezés

Mennyire ismered a saját ruhatáradat? Mindent hordasz, vagy vannak felesleges, vagy csupán elfeledett darabok? 

A rendezés során felmérjük a gardróbod tartalmát: a hordott és nem viselt darabokat egyaránt. Megmutatom milyen fazonok és színek állnak jól neked, mit-mivel érdemes kombinálnod. Összeírom a hiányzó alap-, és/vagy kiegészítő darabokat és fotókkal dokumentálom az összeállított szetteket, hogy később is emlékezz rájuk.

Gardróbrendezés, egyénhez igazodó szettek összeállítása az első két óra időtartamig 20.000 Ft, majd további 7000 Ft/óra

Gardróbrendezés előtti színtanácsadás 10.000,- Ft

Közös vásárlás

Változott az életviteled, a munkád, az alakod? Különleges alkalomra keresel magadnak hozzád illő ruhát? Nincs időd körbejárni az üzleteket, de alapdarabok hiányoznak a ruhatáradból?

Az életviteledhez, az ízlésedhez, hozzád igazítva, közösen szerezzük be a hiányzó darabokat akár gardróbrendezést követően, akár egy-egy konkrét alkalomra. Szem előtt tartva a tudatos, fenntartható öltözködés elveit, így vásárolhatunk akár másodkézből, vintage üzletekben, vagy válogathatunk magyar tervezők termékei között is. Méteráru üzletben is segítek az anyagválasztásban és varrathatunk is rád, amit szeretnél, megbízható varrónői szolgáltatással.

Az első két óra időtartamig 20.000 Ft, majd további 7000 Ft/óra

Portfólió fotózásra előkészítés és szervezés

Fotó mindössze egy gombnyomással készülhet bárkiről. A profi fotózás titka azonban a gondos előkészület és mindenekelőtt a fotográfus. Ha még nem ismerjük egymást és kizárólag fotóanyagot készíttetnél stylinggal, sminkes és fodrász igénybevételével, helyszín választással, a fotózás megszervezésével, ennek díja 25.000 Ft. Egyéb esetben kérj egyedi ajánlatot. (A fotográfus díját a fenti ár nem tartalmazza.)

Ha még nem ismerjük egymást és kizárólag fotóanyagot készíttetnél stylinggal, sminkes és fodrász igénybevételével, helyszín választással a fotózás megszervezésével, ekkor is keress bátran. Egyedi igényeid alapján hozzád igazítjuk a komplett szolgáltatást. 

Ár: kérésre

Személyes ajánlásom: 

Halmai Gyöngyi fotográfus – Photography by Perle

Styling szolgáltatások

Divatanyag, reklám, rendezvény, egyéni fotózás, örömszülő és násznép styling

Ár: kérésre

 

Előadás a hétköznapi öltözködés fontossága és fortélyai témában

Workshop, női klub szervezés, céges rendezvények.
Gondolatébresztő szemléltetés kérdésekkel és válaszokkal a hétköznapok emberének korosztálytól és nemtől függetlenül
 
Ár: kérésre