Személyes és csoportos tanácsadások, workshop, női klub

Az már biztos, hogy változtatni szeretnél a megjelenéseden, de nem tudod még pontosan merre indulj? Megismernél, beszélgetnél velem, mielőtt együtt dolgoznánk?

Gyere el hozzám előzetes bejelentkezéssel a Metime Showroomba, ahol kellemes légkörben, kötetlenül tölthetünk el egy kis énidőt.

Egyéni szín,- és alkatelemzés 

Színkendőkkel megállapítom, melyek a számodra leginkább javasolt színek, árnyalatok. Megvizsgálva az alkatodat megosztom veled milyen fazonú szoknyák, nadrágok, ruhák előnyösek. Milyen kivágást válassz, meddig érjen a kabátod és egyéb hasznos tippel látlak el. Lehetőséged lesz néhány alapdarabot is felpróbálni, ami látványos segítséget nyújt. Minderről írásos összefoglalót küldök a találkozásunkat követően. 

A színtanácsadás 2 órát vesz igénybe, díja 18000 Ft

Személyes tanácsadás

Bizonytalan vagy, mi az irány, amiben valóban önmagad lehetsz? Tele a szekrény ruhákkal, de mégsem érzed mindegyik szettedet önazonosnak? Elérkezettnek érzed az időt, hogy kipróbálj merészebb, vagy teljesen új megjelenést?

Személyes találkozásunkat, megismerkedésünket követve írásos anyagot állítok össze kifejezetten rád szabva – személyiség, karakter, adottságok – , melyet a későbbiekben is forgathatsz iránymutatásként.

Személyre szabott tanácsadás írásos útmutatóval 25000 Ft

Gardróbrendezés

Mennyire ismered a saját ruhatáradat? Mindent hordasz, vagy vannak felesleges, vagy csupán elfeledett darabok? 

A rendezés során felmérjük a gardróbod tartalmát: a hordott és nem viselt darabokat egyaránt. Megmutatom milyen fazonok és színek állnak jól neked, mit-mivel érdemes kombinálnod. Összeírom a hiányzó alap-, és/vagy kiegészítő darabokat és fotókkal dokumentálom az összeállított szetteket, hogy később is emlékezz rájuk.

Gardróbrendezés, egyénhez igazodó szettek összeállítása 7000 Ft/óra

Közös vásárlás

Változott az életviteled, a munkád, az alakod? Rendezvényre, ünnepi alkalomra vagy hivatalos és tanácstalan vagy, mit és hol szerezz be? Nincs időd körbejárni az üzleteket, de alapdarabok hiányoznak a ruhatáradból?

Személyes igényeid és adottságaid – és előzetes szűrésem – alapján, hozzád igazítva szerezzük be a hiányzó, megfelelő darabokat. 

Közös vásárlás 7000 Ft/óra

Portfólió fotózásra előkészítés és szervezés

Fotó mindössze egy gombnyomással készülhet bárkiről. A profi fotózás titka azonban a gondos előkészület és mindenekelőtt a fotográfus. Ha még nem ismerjük egymást és kizárólag fotóanyagot készíttetnél stylinggal, sminkes és fodrász igénybevételével, helyszín választással, a fotózás megszervezésével, ennek díja 25.000 Ft. Egyéb esetben kérj egyedi ajánlatot. (A fotográfus díját a fenti ár nem tartalmazza.)

Ha még nem ismerjük egymást és kizárólag fotóanyagot készíttetnél stylinggal, sminkes és fodrász igénybevételével, helyszín választással a fotózás megszervezésével, ekkor is keress bátran. Egyedi igényeid alapján hozzád igazítjuk a komplett szolgáltatást. 

Ár: kérésre

Személyes ajánlásom: 

Halmai Gyöngyi fotográfus – Photography by Perle

Styling szolgáltatások

Divatanyag, reklám, rendezvény, egyéni fotózás, örömszülő és násznép styling

Ár: kérésre

 

Előadás a hétköznapi öltözködés fontossága és fortélyai témában

Workshop, női klub szervezés, céges rendezvények.
Gondolatébresztő szemléltetés kérdésekkel és válaszokkal a hétköznapok emberének korosztálytól és nemtől függetlenül
 
Ár: kérésre