Személyes és csoportos tanácsadások, workshop, női klub

Abban már biztos vagy, hogy változtatni szeretnél a megjelenéseden, de nem tudod még, pontosan merre indulj? Megismernél személyesen, mielőtt hosszabb távon együtt dolgoznánk? Kíváncsi vagy, melyek azok a színek amelyek a legjobban állnak neked ruhákban és sminkszínekben egyaránt? Pontosan szeretnéd tudni, milyen fazonokat hordj, hogy a legelőnyösebb formádat mutasd?

Komplex szín,- és alkattanácsadásom jó alapot biztosít a tudatos gardrób kiépítéséhez és a 2-3 órás tanácsadás alatt ismerkedünk, látni fogod, hogyan dolgozom és ha szeretnéd, a továbbiakban is segítségedre leszek.

Kövesd közösségi oldalaimat, ahol rendszeresen hírt adok arról, milyen csoportos workshopon, rendezvényen találkozhatsz velem és tanácsaimmal. Találd meg a hozzád passzoló egyéni tanácsadást és jelentkezz be hozzám, hogy neked is segíthessek!

A tanácsadások helyszíne 1117 Budapest Móricz Zsigmond körtér 15. II.3.

Balla Gabi stílustanácsadó

Személyes tanácsadás

Színtanácsadás

A színtanácsadás során a szemed és arcbőröd színe és kontrasztja alapján, színkendők segítségével mutatom meg, melyek a számodra előnyös és előnytelen színek. Fontos, hogy smink nélkül gyere, mert úgy látható leginkább saját magad számára is a különbség. A tanácsadás végére tisztában leszel azzal a színskálával, amelyekből választva friss és üde lehetsz akár smink nélkül is, alkalmi megjelenés során pedig, a hozzád illő sminkkel kiegészítve csodásan ragyoghatsz bennük.

A színtanácsadás időtartama kb. 1,5 óra, díja 29.000 Ft, ha ketten jönnétek, akkor a páros tanácsadás időtartama kb. 2,5 óra, díja 50.000 Ft.

Alkatelemzéssel egybekötött színtanácsadás

A színtanácsadást követően megvizsgálva az alkatodat megosztom veled, milyen fazonú szoknyák, nadrágok, ruhák előnyösek. Milyen kivágást válassz, mi az előnyös szoknyahossz, meddig érjen a felsőd, a kabátod, mi legyen hangsúlyos rajtad és kiegészítőkben mit érdemes választanod. Beavatlak abba, hogy mit tartok  alapdarabnak, fenntartható szemléletű vásárlási tanácsokkal és egyéb hasznos tippekkel látlak el.

Komplex tanácsadás időtartam kb. 2 óra díja 37.000 Ft, a páros tanácsadás időtartama 3,5 óra, díja: 60.000 Ft.

komplex tanácsadás

Alkatelemzés

A tanácsadás keretében végigvesszük az előnyös szoknya, nadrág, ruha fazonokat, hosszakat, kivágásokat. Kabátok, blézerek, felsők optimális fazonjáról, kiegészítőkről lesz szó.
Megmutatom, miket tartok alapdaraboknak, a benyomásaim alapján pedig utóbb küldök inspirációs fotókat szett ötletekkel, továbbá üzletlistát az általam javasolt, fenntartható szempontokra figyelemmel.
A stúdióban akár ruhapróbára is van lehetőség: hazai márkák és vintage készlet egyaránt megtalálható.
 
Egyéni alkatelemzés díja: 20.000 Ft 
Páros alkatelemzés díja: 30.000 Ft kb. 1,5 – 2 óra

Gardróbrendezés

Mennyire ismered a saját ruhatáradat? Mindent hordasz, vagy vannak felesleges, vagy csupán elfeledett darabok? 

A rendezés során felmérjük a gardróbod tartalmát: a hordott és nem viselt darabokat egyaránt. Megmutatom milyen fazonok és színek állnak jól neked, mit-mivel érdemes kombinálnod. Összeírom a hiányzó alap-, és/vagy kiegészítő darabokat és fotókkal dokumentálom az összeállított szetteket, hogy később is emlékezz rájuk.

Gardróbrendezés, egyénhez igazodó szettek összeállítása az első két óra időtartamig fixen 25.000 Ft, majd minden megkezdett óra további 9.000 Ft.

Gardróbrendezés előtti színtanácsadás 20.000 Ft.

Közös vásárlás

Balla Gabi személyes tanácsadás

Változott az életviteled, a munkád, az alakod? Különleges alkalomra keresel magadnak hozzád illő ruhát? Nincs időd körbejárni az üzleteket, de alapdarabok hiányoznak a ruhatáradból?

Az életviteledhez, az ízlésedhez, hozzád igazítva, közösen szerezzük be a hiányzó darabokat akár gardróbrendezést követően, akár egy-egy konkrét alkalomra. Szem előtt tartva a tudatos, fenntartható öltözködés elveit, így vásárolhatunk akár másodkézből, vintage üzletekben, vagy válogathatunk magyar tervezők termékei között is. Méteráru üzletben is segítek az anyagválasztásban és varrathatunk is rád, amit szeretnél, megbízható varrónői szolgáltatással.

Az első két óra időtartamig fixen 25.000 Ft, majd minden megkezdett óra további 10.000 Ft.

Portfólió fotózásra előkészítés és szervezés

Fotó mindössze egy gombnyomással készülhet bárkiről. A profi fotózás titka azonban a gondos előkészület és mindenekelőtt a fotográfus. Ha még nem ismerjük egymást és kizárólag fotóanyagot készíttetnél stylinggal, sminkes és fodrász igénybevételével, helyszín választással, a fotózás megszervezésével, ennek díja 25.000 Ft. Egyéb esetben kérj egyedi ajánlatot. (A fotográfus díját a fenti ár nem tartalmazza.)

Személyes ajánlásom: 

Halmai Gyöngyi fotográfus – Photography by Perle

portfolio fotózás

Styling szolgáltatások

Divatanyag, reklám, rendezvény, egyéni fotózás, örömszülő és násznép styling

Ár: kérésre

 

Előadás a hétköznapi öltözködés fontossága és fortélyai témában

Workshop, női klub szervezés, céges rendezvények. Közösségi rendezvények Céges tanácsadások/előadások. Tréningek cégek, üzletek részére.
Gondolatébresztő szemléltetés kérdésekkel és válaszokkal a hétköznapok emberének korosztálytól és nemtől függetlenül.
 
Ár: kérésre