Balla Gabi színtanácsadás

Színtanácsadás

A színtanácsadás során a szemed és arcbőröd színe és a kettő kontrasztja alapján, színkendők segítségével mutatom meg, melyek a számodra előnyös és előnytelen színek. Fontos, hogy smink nélkül gyere, mert úgy látható leginkább saját magad számára is a különbség.

A tanácsadás végére tisztában leszel azzal a színskálával, amelyekből választva friss és üde lehetsz akár smink nélkül is, a hozzád illő sminkkel kiegészítve pedig még csodásabban ragyoghatsz bennük.

A tanácsadás során átbeszéljük az ajánlott hajszíneket, sminkszíneket és az arcod közelében hordott kiegészítőket egyaránt. A tanácsadást követően elektronikusan, összefoglaló útmutatót küldök számodra.

Egyéni színtanácsadás időtartama kb. 1,5 -2 óra, díja 32.000 Ft.

Páros színtanácsadás időtartama kb. 2,5 – 3 óra, díja 54.000 Ft.

Hétvégi időpont foglalásra a tanácsadás díjának előzetes teljesítésével van lehetőség. Hétvégi felár nincs.

Alkatelemzéssel egybekötött színtanácsadás

A színtanácsadást követően megvizsgálva az alkatodat megosztom veled, milyen fazonú szoknyák, nadrágok, ruhák előnyösek. Milyen kivágást válassz, mi az előnyös szoknyahossz, meddig érjen a felsőd, a kabátod, mi legyen hangsúlyos rajtad és kiegészítőkben mit érdemes választanod. Beavatlak abba, mit tartok  alapdarabnak a saját élethelyzetedhez igazítva és egyéb hasznos tippekkel látlak el, amelyek segítik jövőbeni öltözködésedet.

A komplex tanácsadást követően elektronikusan, összefoglaló útmutatót küldök számodra fenntartható szemléletű üzletlistával és hazai alkotók, tervezők ajánlásával.

Komplex tanácsadás időtartam kb. 2,5 óra, díja 42.000 Ft.

Páros tanácsadás időtartama kb. 3,5 – 4 óra, díja: 70.000 Ft.

A komplex tanácsadás nők és férfiak részére egyaránt elérhető szolgáltatás.

Hétvégi időpont foglalásra a tanácsadás díjának előzetes teljesítésével van lehetőség. Hétvégi felár nincs.

Balla Gabi stílustanácsadás, styling

Alkatelemzés

A tanácsadás keretében végigvesszük az előnyös szoknya, nadrág, ruha fazonokat, hosszakat, kivágásokat. Kabátok, blézerek, felsők optimális fazonjáról, kiegészítőkről lesz szó. Beavatlak abba, mit tartok  alapdarabnak a saját élethelyzetedhez igazítva és egyéb hasznos tippekkel látlak el, amelyek segítik jövőbeni öltözködésedet.

A tanácsadást követően elektronikusan, összefoglaló útmutatót küldök számodra inspirációs összeállításokkal, valamint fenntartható szemléletű üzletlistával és hazai alkotók, tervezők ajánlásával.

A stúdióban akár ruhapróbára is van lehetőség: hazai márkák és vintage készlet egyaránt megtalálható nálunk.
 
Egyéni alkatelemzés díja: 25.000 Ft
időtartama kb. 1-1,5 óra
Páros alkatelemzés díja: 42.000 Ft
időtartama kb. 2 óra
 
Hétvégi időpont foglalásra a tanácsadás díjának előzetes teljesítésével van lehetőség. Hétvégi felár nincs.
Balla Gabi alkatelemzés
Balla Gabi stílustanácsadás, styling
Balla Gabi stílustanácsadás, styling
Balla Gabi stílustanácsadás, styling

Gardróbrendezés

Mennyire ismered a saját ruhatáradat? Mindent hordasz, vannak felesleges, vagy csupán elfeledett darabok? 

A rendezés során felmérjük a gardróbod tartalmát: a hordott és nem viselt darabokat egyaránt. Megmutatom milyen fazon és színkombinációk állnak jól neked, mit-mivel érdemes hordanod a mindennapokban ahhoz, hogy változatosan és örömmel tudj öltözni.

Összeírom a hiányzó alap-, és/vagy kiegészítő darabokat és fotókkal dokumentálom az összeállított szetteket, hogy később is emlékezz rájuk.

A gardróbrendezést követően elektronikusan, összefoglaló útmutatót küldök számodra inspirációs összeállításokkal, valamint fenntartható szemléletű üzletlistával és hazai alkotók, tervezők ajánlásával.

Gardróbrendezés, egyénhez igazodó szettek összeállítása az első két óra időtartamig fixen 35.000 Ft, majd minden megkezdett óra további 10.000 Ft.

Gardróbrendezés alkalmával, azt megelőzően zajló színtanácsadás az otthonodban 20.000 Ft.

A gardróbrendezés nők és férfiak részére egyaránt elérhető szolgáltatás.

Közös vásárlás

Változott az életviteled, a munkád, az alakod? Különleges alkalomra keresel magadnak hozzád illő ruhát? Nincs időd körbejárni az üzleteket, de alapdarabok hiányoznak a ruhatáradból?

Az életviteledhez, az ízlésedhez, hozzád igazítva, közösen szerezzük be a hiányzó darabokat akár gardróbrendezést követően, akár egy-egy konkrét alkalomra. Szem előtt tartva a tudatos, fenntartható öltözködés elveit, így vásárolhatunk akár másodkézből, vintage üzletekben, vagy válogathatunk magyar tervezők termékei között is. Méteráru üzletben is segítek az anyagválasztásban és varrathatunk is rád, amit szeretnél, megbízható varrónői szolgáltatással.

A szolgáltatás abban az esetben vehető igénybe, amennyiben korábban már találkoztunk szín-, alkattanácsadás, vagy gardróbrendezés alkalmával.

Az első két óra időtartamig 30.000 Ft, majd minden megkezdett óra további 12.000 Ft.

Balla Gabi stílustanácsadás, styling
Balla Gabi stílustanácsadás, styling

Portfólió fotózásra előkészítés szervezés

Fotó mindössze egy gombnyomással készülhet bárkiről. A profi fotózás titka azonban a gondos előkészület és mindenekelőtt a fotográfus. Amennyiben fotóanyagot készíttetnél személyi stylinggal, sminkes és fodrász igénybevételével, helyszín választással, a fotózás megszervezésével, ebben is tudok segíteni.

Kérj egyedi ajánlatot igényeid megjelölésével!

Személyes ajánlásom: 

Halmai Gyöngyi fotográfus 

Styling szolgáltatások

Divatanyag, reklám, rendezvény, egyéni fotózáshoz styling

Ár: kérésre

Előadás a hétköznapi öltözködés fontossága és fortélyai témában

Workshop, esemény szervezés, céges, illetve közösségi rendezvények, tanácsadások és előadások. Tréningek, oktatás vállalkozások, üzletek részére, illetve felnőttoktatásban. Gondolatébresztő szemléltetés kérdésekkel és válaszokkal a hétköznapok emberének korosztálytól és nemtől függetlenül.

Ár: kérésre