Pipacsos romantika

Ezen a napsütéses vasárnap délutánon egy könnyed bejegyzést hoztam nektek. Nincs elmélkedés, nincsenek kényelmetlen kérdések mint legutóbb, pusztán néhány hangulatos tavaszi kép pipacsokkal, vintage ruhadarabokkal, romantikus szettekkel és egyszerre két fotóssal.

Fotó: Peszeki Dóra
Fotó: Peszeki Dóra
Fotó: Peszeki Dóra

Dabas mellett talált rá Peszeki Dóra portréfotós erre a pipacsmezőre, ahová több hetes bezártságunk utáni nagy kiszabadulásunk vezetett ezen a májusi vasárnapon. Dorka kedvese Péter is fotós, így a háttérben és a szett cserék között is elkattant néhány kép, amelyek közül alább csempésztem be néhányat picit eltérő hangulattal.

Fotó: Varga Péter
Fotó: Varga Péter

A fehér vintage blúzocska és a tavalyról már ismert, szintén erősen vintage szoknyám az egykori Fékon ruhagyárból, igazán felszabadító hatással volt rám 🙂 Volt ott pörgés-forgás, pipacsok közt óvatosan szökkenés (mindezt gumicsizmában, mert pár órával a fotózás előtt még szakadt az eső, de a mantra bevált, hogy mire mi odaérünk már maximum a felhők maradnak társként, na meg a sár :)).

Fotó: Peszeki Dóra
Fotó: Peszeki Dóra
Fotó: Peszeki Dóra

A fejkendő pedig hirtelen ötlet volt, nem is emiatt vittem magammal, de végül pompásan passzolt a bájos, vidéki összeállításhoz. A kezemben lévő kis szütyő Anifactory munkája és kenderfonalból készült. Nézzétek meg Ani oldalán, milyen szépségeket készít még.

Fotó: Peszeki Dóra
Fotó: Peszeki Dóra

A szabad levegőn egy órát vidámkodtam, de az öröm azóta is maradt, mert júniustól újra indulnak a személyes szolgáltatásaim. Kereshettek időpont foglalással gardróbrendezés, szín,- alkattanácsadással kapcsolatban, de akár nektek is szívesen szervezek ehhez hasonló remek fotózást is. Nézzetek körül a Szolgáltatások között és hátha kedvet kaptok valamilyen öltözködéssel kapcsolatos tanácsadáshoz 😉 .

Kellemes tavaszi inspirálódásokat nektek!

bg.

Fotókért köszönet Peszeki Dórának és Varga Péternek

a kenderfonalból készült táskáért: Anifactory -nak