Tavaszváró

A mai rövid bejegyzés főként arra hivatott, hogy színeket és derűt csempésszen a kinek nehéz, kinek nehezebb hétköznapokba. Kitartóan hisszük, hogy „talán jövő héten jobb lesz”. Egyebet nem is nagyon tehetünk, no meg közben próbálunk erőt meríteni innen-onnan.

Tavaszváró

Nekem – mondanom sem kell – az öltözködés még mindig sokszor segít, ha hangulatjavításra van szükség. Ennél fogva hoztam nektek ezeket a kendős képeket egyenes a Slow Studio lépcsőházából. Bárki, aki ellátogat hozzám tanácsadásra, ezek mellett az üvegek mellett jöhet fel. Napsütésben különösen szépek.

Tavaszváró

A kendő ebből a korábbi sorozatból már ismert, hazai, kézzel festett, silk&more szépség.

Tavaszváró

A 70-es évek ihlette szettemről pedig annyit, hogy a kabát és a mellény is használtan lett enyém, utóbbi türkiz csoda hozzám hasonlóan erősen túl lehet már a harmincon, akár a negyvenen is :-).

Tavaszváró

Öltözzetek fel színesen, kedvetekre, olyan stílusban, ahogy épp tetszik nektek és élvezzétek a legapróbb napsugaras fényeket is, most akár csak az üvegen át!

Tavaszváró

Nemrégiben mutattam néhány tippet kendőkötésre, az ehhez kapcsolódó videót Facebookon ide kattintva, Instagramon pedig ebben a posztban találjátok.

Vigyázzatok magatokra és ha öltözködési tanácsokra vágynátok, keressetek bátran! 🙂

bg.

Bár napsütéses zenét is kereshettem volna, ma inkább egy holdfényeset teszek ide, de táncolni bármelyik fény mellett lehet és tegyétek is, ha kedvetek támad. 🙂

Fotók: Halmai Gyöngyi – http://www.halmaigyongyifoto.hu/