Őszi kék(ek)

Egyre hidegebb, egyre fakóbb. Eljött a november is. Félve, óvatosan vágunk neki ennek az ősznek és ahogy mindig, arra bíztatok, hogy valamivel tegyük szebbé a hétköznapokat. Nálam az öltözködés sokszor volt már gyógyír, erre az évre (is) szükség van rá. Na de ahogy eddig, most sem az esztelen vásárlásra és halmozásra buzdítalak benneteket, sokkal inkább az átgondolt, lassabb, mégis örömteli öltözködésre.

Őszi kék(ek)

Arra gondoltam, szóljon a november a tudatos öltözködésről és – a lehetőség szerinti – önazonos gardróbról.

Aki rendszeresen követi a posztjaimat a közösségi felületeimen, már tudhatja, hogy tanácsaimmal, elveimmel a fenntarthatóságot képviselem a ruházkodásban, a vállalkozásommal egyaránt (és magánemberként is).

A ruhavásárlásban sokkal inkább javaslok használtruhát /másodkézből ruhadarabokat vásárolni és hazai márkák kisszériás darabjait választani, mintsem rendszeresen a fast fashion mindent elárasztó újabbnál újabb termékeit beszerezni.

Így döntöttem amellett, hogy novemberben tematikusan végigmegyünk egy soron, ahol főbb ruhadarabokat és ötleteket mutatok. Instagramon sztorikban láthatjátok nap mint nap, a Facebook oldalamon pedig visszakereshető posztokat találtok.

Ti pedig, ha van kedvetek, nyissatok be a szekrényetekbe és nézzetek más szemmel a ruháitokra!

Bízom benne, hogy újabbnál újabb kombinálásokat találtok majd a meglévő ruháitokkal ahelyett, hogy számos újat vennétek magatoknak! 💚

Ami pedig valóban hiányzik, arról hónap végéig írhattok listát és tudatosan, esetleg idővel, vadászva rá beszerzitek a legjobban hozzátok illőt!

Amennyiben pedig személyes segítségemre is szükség lenne, keressétek gardróbrendezés szolgáltatásomat és vele együtt engem! 😘

Őszi kék(ek)

A fotókat és a zömében kék szettjeimet fogadjátok őszi inspirálásként!

Hordjatok kalapot, illetve bármit, amit szívesen felvesztek és még örömöt is leltek benne!

Őszi kék(ek)
Őszi kék(ek)
Őszi kék(ek)

A kosztüm és a kiegészítők hazai márkáktól, egyébként valamennyi ruhadarab másodkézből.

Őszi kék(ek)

Mindenkinek kedve szerint – lehetőleg színesen, mosolygós pillanatokkal – megélt őszi napokat kívánok!

bg.

Fotók: Kossa Gábor