Ismerj még több hazai alkotót!

A Part Studio az egyik legszínesebb hazai tervezői tér a Paloma Artspace udvar földszintjén. Innen válogattam és alkottam – szinte egész évben hordható – szetteket nektek. Nézzétek meg, mindössze pár kattintással megannyi hazai alkotót, márkát, terméket találtok ebben a térben!

Ismerj még több hazai alkotót!
Beton ékszerek: New Accent;

Mutatok lazább és elegánsabb összeállításokat egyaránt, amelyeket évszak szerint épp harisnya nélkül, vagy télen vastagabb rétegekkel lehet viselni.

A lazább, farmeres szettekhez saját alapdarabjaimat használtam úgy mint másodkézből szerzett farmerkabát, vintage farmernadrág és (bőven túl a #viseld30szor elven) több éves farmerszoknya. Valamint hazai, méretre készített, biopamut, hosszú ujjú felső és hasonlóan kérésre varrott fehér ing. Ezeket a darabokat az év bármely időszakában be lehet dobni akár mentőövként is, ha gyorsan kell felkapni valamit, vagy akkor is, ha épp klasszikus és jól kombinálható szettekre vágytok.

Miért érdemes hazai alkotóktól vásárolni? Akár színekben, akár formákban, egyáltalán kínálatban sokkal inkább megtalálhatjuk a nekünk valót – ízlésben, igényekben egyaránt. Ezzel pedig máris tudatosabban választhatunk és remélhetőleg jó ideig része lesz a gardróbunknak az a darab, amihez előbbiekkel – tapasztaltok szerint – jobban is kötődhetünk.

Ismerj még több hazai alkotót!

A Sulyan Design kifordítható, többfunkciós színességeit nyakba sálként, vagy felülre kardigánként/ plusz rétegként kombináltam további hazai alkotók kiegészítőivel.

Ismerj még több hazai alkotót!
Bármelyik oldalával sálként is hordható darab: Sulyandesign

A Vadjutka ékszerek zömében ezüstből készülnek, valamint egyik-másik ékszert Judit különböző formájú plexivel színesíti.

A New Accent ékszerek valamennyi, bőrrel érintkező fém alkatrésze nikkelmentes, orvosi acél, különlegességük pedig a csiszolt felületű beton.

A szettek többségéhez Handrea egyedi hátizsákot, vagy gymbaget kombináltam. Nekem még az elegánsabb szettekhez is simán beleférnek a háton hordott táskák.

Ismerj még több hazai alkotót!
Ezüst ékszerek: Vadjutka
Ismerj még több hazai alkotót!
Övtáska: Naftalinfashion

A Wildpastel ruhákkal fél-elegáns kombinálásokat alkottam, de természetesen sportos irányba is húzhatók lazább lábbelikkel / felsőkkel, ahogy elegánsabbá is tehetők akár egy blézerrel.

Ismerj még több hazai alkotót!
Ismerj még több hazai alkotót!
Állatmintás és geometrikus mintás ruhák Wildpastel
Ismerj még több hazai alkotót!
Ismerj még több hazai alkotót!
Színes hátizsákok: Handrea

A Paloma Artspace és benne a Part Studio egész évben vár benneteket a budapesti belvárosban a tervezők állandó és szezonális választékával. Kövessétek a közösségi felületeken aktuális eseményeiket is!

A fotókat köszönöm fotós szárnyait bontogató Ozsváth Alexának.

Amennyiben pedig neked is tudok segíteni akár alapszettek, akár alkalmi összeállítások megalkotásában vagy épp beszerzésében, vedd fel velem a kapcsolatot, vagy nézz szét szolgáltatásaim között!

Tudatos, fenntartható öltözékeket nektek is!

bg.