Slow szettek 1. rész

Tanácsadásaim helyszíne és szerelem projektem is egyben a SLOW Studio , mely teret ad néhány hazai márka alkotásainak és válogatott használt ruháknak egyaránt. Mindez a fenntartható öltözködés jegyében, amelyet én is képviselek a mindennapi öltözködésem és tanácsadásaim során is.

Május végi fotózásunk alkalmával három hétköznapi nőt kértem fel modellkedésre, akiknek ezúton is köszönöm, hogy vállalták a fotózást és belebújtak az általam alkotott szettekbe.

Bízom benne, hogy a különböző korosztályú, alkatú és színtípusú hölgyek által bemutatott szettek közül többen is találtok olyat, ami közel áll hozzátok is.

A stúdióban nyitott órákban és egyéni időpontokban ti is próbálhattok az ott lévő darabokból, ismerkedhettek a hazai márkák termékeivel, hogy aztán akár egyedi rendeléssel éljetek bármelyik hazai, kis szériás alkotónál.

Jöjjenek a szettek, melyhez a stylinghoz épp kéznél voltam 🙂 , valamint a fotók, melyeket Ozsváth Alexának köszönök – akivel szinte a kezdetektől fogva együtt dolgozunk a stúdiós képanyagokon.

A szettek összetevőit megtaláljátok a stúdió közösségi oldalain, vagy keressetek bátran üzenetben kérdéseitekkel közvetlen üzenetben!

Válasszátok ti is a lassabb, átgondoltabb vásárlást az öltözködésben is! Amennyiben pedig tanácsadásaimmal tudok segíteni, itt megtaláltok.

bg.