Slow szettek 2. rész

Újabb slow szetteket mutatok a nyári forróságból. Tanácsadásaim helyszíne és szerelem projektem is egyben a SLOW Studio , mely teret ad néhány hazai márka alkotásainak és válogatott használt ruháknak egyaránt. Mindez a fenntartható öltözködés jegyében, amelyet én is képviselek a mindennapi öltözködésem és tanácsadásaim során egyaránt.

Ahogy ígértem, folytattuk a hétköznapi nőkkel való szett fotózást. Újabb két hölgy bújt általam alkotott szettekbe, amihez a ruhákat és kiegészítőket a stúdióból válogattam.

Slow szettek 2. rész

Hajni úgy indult az ismeretségünk, hogy szín,- és alkattanácsadásra érkezett hozzám még tavaly tavasszal. Azóta már gardróbrendezésben és néhány új darab vásárlásában is segítettem. Örömmel láttam a folyamatot, ahogy több szálat és sok teendőt kézben tartva, többgyermekes anyaként egyre inkább visszatalál önmagához és csak úgy ragyog.

Slow szettek 2. rész
Slow szettek 2. rész
Slow szettek 2. rész
Slow szettek 2. rész

A stúdióban nyitott órákban és egyéni időpontokban ti is próbálhattok az ott lévő darabokból, ismerkedhettek a hazai márkák termékeivel, hogy aztán akár egyedi rendeléssel éljetek bármelyik hazai, kis szériás alkotónál.

Orsi egyszer csak ott termett nálam a stúdióban, egyik kedves korábbi vendégem ajánlotta a teret számára. Imádom, hogy Orsi valóban felteszi a hajpántokat akár munkához az irodában is! Kedvességével sosem fukarkodik, amikor találkozunk. Slow életérzések abszolút találkozása amikor belép hozzám. Amennyire komfortzónán kívüli volt számára a fotózás, olyannyira szuper módon állt nekünk modellt sportosan és csajosan egyaránt!

Slow szettek 2. rész
Slow szettek 2. rész
Slow szettek 2. rész
Slow szettek 2. rész

Megint csak köszönöm Ozsváth Alexának , hogy tovább gazdagította remek képeivel a stúdiós kényanyagot valamint, hogy mindig roppant türelmesen és kreatívan dolgozik a modellekkel.

A szettek összetevőit most is megtaláljátok a stúdió közösségi oldalain, vagy keressetek bátran üzenetben kérdéseitekkel közvetlen üzenetben!

Válasszátok ti is a lassabb, átgondoltabb vásárlást az öltözködésben is!

Amennyiben pedig úgy érzitek, hogy tanácsadásaimmal tudok segíteni, itt változatlanul megtaláltok.

bg.