Lassulj velünk!

Ez az írás kivételesen nem inspirációs, sokkal inkább bemutató jelleggel került a blogbejegyzések közé. Néhány hónapja hoztuk létre a SLOW Studio-t. Nektek és álszent hozzáállás nélkül: természetesen magunknak is 🙂 .

Lassulj velünk!

Hazai alkotók, magyar márkák műhelye és termékeik bemutató tere, továbbá szín,- és stílustanácsadás otthona. A nyári szezontól pedig gardróbvásárok helyszíne is, ahol a másodkézből vásárlás éppúgy természetes, mint a több évtizedes vintage darabok kedvelése.

Lassulj velünk!

Egyben pedig tér a lassuláshoz.

Lassulj velünk!

Célunk a fenntarthatóbb, etikusabb, átgondoltabb, tudatosabb öltözködési kultúra és szemlélet népszerűsítése.

A stúdió lakásműhelyében készülnek a kovacsdora.hu márka pamut ruhái és a hip-hip fehérnemű márka – többek között – normál és menstruációs alsói. A bugyik pamut szövete OEKO-TEX® Standard 100 minősítéssel rendelkezik, amely azt jelenti, hogy nem tartalmaz ártalmas anyagokat, ezért biztonságos és bőrbarát.

Lassulj velünk!

Hazai alkotók között megtaláljátok a kenderfonal és lenfonal felhasználásával alkotó anifactory makramé termékeit,

Lassulj velünk!

valamint növénnyel festett felsőkre, kimonóra, kendőre, nemez darabokra lelhettek a Ditta Felt márkától.

Lassulj velünk!

A stúdió falát két Schütz Nikolett festmény is díszíti a modern festészet és a színek jegyében egyaránt.

Kain Eszter doboztáskái és ékszertartói pedig a pasztell színek mellett játékosságot is csempésznek a polcokra.

Lassulj velünk!

Nem maradhattak ki a hazai, kis szériás kíméletes és kizárólag organikus összetevőket tartalmazó kozmetikumok sem a Fleur De Lin Slow Cosmetics márkától. A márka a „nullahulladék” elvén mindegyik termékét újrahasznosítható üveg- vagy papírcsomagolásban kínálja.

Lassulj velünk!

Végül, de nem utolsó sorban a Hikezone lábbelik, melyeket próbálhatjátok, megrendelhetitek vagy épp átvehetitek nálunk. Használt bőr ruhadarabokból, kávés (juta) zsákból, mászókötelek felhasználásával készülnek az egyedi szandálok és papucsok.

Lassulj velünk!

A magam részéről én a stúdióban tartom szín,- és alkattanácsadásaimat, melynek során a stúdió slow-tárában összegyűlt, használt ruhákból álló készlettel szemléltetni tudok színeket, fazonokat a hozzám fordulók számára.

Bejelentkezés alapján tudunk benneteket fogadni, illetve nyílt napjainkon, melyből hamarosan (július 4. szombaton) tartjuk a következőt Pop-up gardróbvásár és nyílt nap elnevezéssel. Az esemény részleteit a Facebook oldalunkon, vagy itt az eseményre kattintva is olvashatjátok. Az Instagramon is megtaláltok bennünket SLOW Studio néven (illetve itt felül a közösségi oldalak nevére kattintva).

Várunk benneteket egyéni időpontokban, vagy nyílt napjainkon.

Nyissatok ti is a lassabb élet és divat felé, vagy folytassátok ha már az úton vagytok! Bárhogy is legyen, a stúdió ajtaja nyitva áll nektek ehhez :-).

bg.

A fotókért köszönet Ozsváth Alexának. Az oldalait alább találjátok:

Facebook: https://www.facebook.com/lexalens/

Instagram: https://www.instagram.com/lexa.lens/